Playstation 5  Hakkında  Baştan Sona Bildiğimiz Herşey! - Haberler - indir.com

Playstation 5 Hakkında Baştan Sona Bildiğimiz Herşey!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-20 12:25:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : İnceleme

Playsatation 4 devri artık yavaş yavaş geçmeye başladı ve Playstation 4 yerini artık 5'e bırakacak. Sizler için Playstation 5 hakkında tüm soruları cevapladık işte soru ve cevaplar;

Playstation 5 Hakkındaki Tüm Bilgiler!

Playstation 5 çok yenilikçi ve hoş bir tasarımla geleceği zaten kesin ancak bazı sorular kafa karıştırmaya yetiyor. Playstation 5 zaten 4 çıktıktan hemen sonra geliştirilmeye başlanmıştı örnek verecek olursak Playstation 4 çıkışından 4 yıl önce geliştirilmeye başlandı.Playstation 5 de artık 4 deki bazı sorunlar çözülmüş olarak geleceğinden zaten eminiz. Playstation 5 için kesin çıkış tarihi veremesekte bir ihtimal 2019'da çıkabilir.

Playstation 5'de Hangi Oyunlar Yer  Alıyor?

Henüz, üretici firmalardan bir duyuru gelmesede; The Last Guardian, The Legend of Zelda: Breath of the Wild gibi, bir sonraki yıl öne sürülecek olan oyunların tahmin edilmesi kolay. Hideo Kojima, Death Stranding?in bu yıl içerisinde çıkacağını duyursada aslında bu yapımcıda 2019'u bekliyor bunların dışında Playstation 5 için gelecek olan oyunlar belli Ghost of Tsushima, The Last of Us: Part II, Call of Duty, FIFA, Pro Evolution Soccer, Battlefield ve Final Fantasy 7 Remake oyunları listemizde yer alıyor.

 Playstation 5 Sistem Özellikleri Hakkındaki Düşüncelerimiz; Bu konudaki beklentimiz belli daha iyi bir sistem olabilir ve soğutma olarak yenilikçi bir yapı  kullanabilirler veya daha minimalist bir tasarıma sahip olabilir ve geriyede uyumlu bir yazılıma sahip olması beklentilerimiz arasında çünkü bize Call Of Duty Medal Of Honor Serisini unutturmaya çalışan bir oyun konsolu istemeyiz.





PAYLAŞ