Playstation 4'e Gelen 4.0 Güncellemesi İle Gelen Yenilikler - Haberler - indir.com

Playstation 4'e Gelen 4.0 Güncellemesi İle Gelen Yenilikler

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-28 00:15:03
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Sony resmi bir açıklama yaparak geçtiğimiz haftalarda PS 4'e güncelleme getirdi. PS 4'ün 4.0 güncellemesi, 13 Eylül tarihi itibariyle kullanıcılara sunuldu.

Sony, PS 4 için yaptığı yenilikle kullanıcılarının karşısına çıktı. Geçtiğimiz haftalar içerisinde Sony PS 4'e 4.0 güncellemesini getirdi. Bu güncellemeyle beraber PS 4 kullanıcıları farklı özellikler bekliyor. 13 Eylül tarihi itibariyle gelen güncellemeden sonra, PS 4'e kütüphane geliştirmeleri, klasörleme , yeni hızlı erişim  menüsü gibi seçeneklere yenilikler getirildi. Cihazın arayüzünde de yenilik yapıldı. Yapılan yeniliklerin ayrıntıları şu şekilde;

Hızlı Erişim Menüsü (Quick Menu): 4.0 güncellemesi ile eklenen Hızlı Erişim Menüsü, oyuncuların oyun oynadıkları sırasında diğer işlemlerini de yapabilmesine yardımcı olacak. Bu menü sayesinde, oyun oynadığınız esnada partinize arkadaş davet edebileceksiniz, arkadaşlarınızın hangi oyunları oynadıklarını ya da çevrimiçi olup olmadıklarını kontrol edebileceksiniz, yayın sırasındaysanız es seviyesini ayarlayabileceksiniz ve Spotify uygulamanızı ve USB'deki müzik listenizi kontrol edebileceksiniz.

Yeni Arayüz: Sony'nin yeni güncellemesi ile oyuna yenilenmiş bir arayüzde geldi. Bu arayüzle beraber PS 4'e eklenenler yeni sistem arka planları, pop-up bildirimleri ve güncellenmiş sistem simgeleri şeklinde.

Profilde Yenilenme: Tasarımının daha iyi olacağı söylenen yeni bir profil de yine güncelleme ile gelenler arasında. Bu yenilenen profil sayesinde, profilinize kendi fotoğrafınızı koyabilme imkanı tanınıyor.

Klasörler ve Kütüphane: Bundan sonra oyun ve uygulamaları kullanıcılar kişisel klasörler oluşturarak burada saklayabilecekler. Bu klasör kütüphanede ya da ana ekran da tutulabilecek. Oyunlarınızı ya da uygulamalarınızı klasöre eklemek için, ana ekranda Options tuşuna basarak daha sonra Yeni Klasöre Ekle seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. Kütüphanede ulaşmak istediğiniz oyun ya da uygulamaya arama butonundan isim yazarak ulaşabileceksiniz.

Kullanıcıları Yenilikler sekmesinde de bir takım farklılıklar bekliyor. Bu sekmeyle arkadaşlarınızın neleri beğendiklerini ve nelere yorum yaptıklarını görecek, onlar hakkında daha detaylı bilgi elde edebileceksiniz. 4.0 güncellemesi, bütün PS modellerine HDR özelliğini de beraberinde getirdi. Bu özellik sayesinde kullanıcılar oyunlarını daha iyi bir görüntü kalitesinde oynayabilecekler.

 





PAYLAŞ