Playr ile Kendi Oyunlarınızı Yaratın - Haberler - indir.com

Playr ile Kendi Oyunlarınızı Yaratın

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-03-31 12:06:52
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Oyun severleri sevindirecek haber geldi. Artık oyuncular kendi dünyalarını oluşturacak ve kendi yarattıkları kahramanlarla özgün bir oyun sergileyecekler. Playr, onlara bu konuda yardımcı olan ve kendilerine özgü bir oyun alanı oluşturmalarını sağlayan bir mobil uygulamasıdır.

Kendi içi dünyanızı yansıttığınız oyunlarda oyun kuralları, görsel dizaynı, kahramanları Playr uygulamasıyla belirleyebilecek ve resim ekleme, ses kaydı gibi ayarlamaları da yapabileceksiniz. Oyun tamamen sizin kontrolünüzde oynanacak.

Uygulamada sınırlı sayıda tema bulunmakta. Şimdilik mevcut temalardan seçip oluşturacağınız oyunu yine kendinize göre düzenlemeler yapıp değiştirebileceksiniz. İlk olarak iki arkadaşın birlikte karar verip ortaya attıkları bu fikir 2013 yılında cihazlarda yerini alarak oyun severlerle buluştu. Halen uygulama üzerinde çalışmalar sürerken başarılı bir şekilde yol aldığını da söylemek mümkün.

Playr'da bulunan özelliklere ek olarak yapmak isteyeceğiniz farklı oyun tasarımları için ayrıca ücret ödeyerek satın alabilirsiniz. Bağımlılık yapan klasik fakat karmaşık oyunları bile mobil platforma taşıyarak kendi oyun dünyanıza göre uyarlamanıza yardımcı olan bu uygulamanın ne yazık ki Android versiyonu bulunmamaktadır.

iOS platformunda yayınlanan Playr uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ