PES 2018'e dair bilinenler - Haberler - indir.com

PES 2018'e dair bilinenler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-21 16:00:44
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz ay içerisinde Konami tarafından resmi olarak duyurulan PES 2018 hakkında detaylar da yavaş yavaş paylaşılmaya devam ediyor. Bugüne kadar oyuna dair birçok detay verildi ve bununla beraber E3 2017'de bir de video yayınlandı. Yayınlanan fragmanda FC Barcelona, Liverpool FC, Bourissa Dortmund, Atletico Madrid takımlarına da yer verildi. Bununla beraber yayınlanan fragman araçlığıyla Random Selection Match, myClub içerikleri hakkında da bilgi sahibi olunuyor. PES 2018'in haberi 17 Mayıs'ya verildi. Oyunun duyurusunun yapılmasıyla beraber, ardından diğer bilgiler de verilmeye başladı. PES 2017'de de seride bulunan Fox Engine, PES 2018'de oyunda yer alacak. Oyunun daha öncesinde eleştirilen görsellerine de, Fox Engine çare oluyor ve bu yıl da oyun severlere görsel açıdan en iyisinin sunulması amaçlanıyor.

PES 2018'de, Konami görselliğe yoğunlaşmış ve ışıklandırma efektleri, yüz modellemeleri üzerine yoğunlaşılmış. Oyunun seyircilerinin fazla hareketsiz olması da oyuncuların tepki gösterdiği noktalardan birisiydi. Görsellerde yapılan bu iyileştirmelere, seyircilerin de dahil edildiği, yayınlanan fragmanlardan yola çıkarak düşünülüyor. Teknik açıdan da oyunun iyileştirildiği görülüyor. PES 2018 PS4 ve Xbox One X konsolları için 4K desteği getiriyor. Oyuna dair en çok merak edilen kısımlardan birisi, Türkiye Ligi'nin gelip gelmeyeceği. Konu bir süredir gündeme geliyor ve Konami bunun için çalışmalarını sürdürüyor. Bir dönem gündeme Türkçe Spiker konusu geldi fakat kesin bir bilgi henüz paylaşılmış değil.

Oynanış anlamında şimdilik oyuncuları tatmin etmeyi başaran PES 2018'in fiyatı ve çıkış tarihine ilişkin de bilgiler paylaşıldı. PES 2018'in çıkış tarihi, rakibi FIFA 18 ile aynı döneme denk gelecek ve iki seri arasında yine çekişme olacak. PES 2018, 12 Eylül 2017 tarihinde piyasaya sürülecek. Satış fiyatı da, 70 Euro olarak paylaşıldı.





PAYLAŞ