Pazar Gününe Özel Mobil Oyun: Dama Elit - Haberler - indir.com

Pazar Gününe Özel Mobil Oyun: Dama Elit

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Haftanın son günü olan Pazar'ı en eğlenceli şekilde geçirmeniz için sizlere mükemmel bir oyun seçtik. Bugüne evinde geçirmek isteyenler için seçtiğimiz oyunun adı ise Dama Elit. Bu oyunu oynarken günün nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.

Belki de dünya tarihinde bugüne kadar en çok oynanan ve en bilinen oyun olan Dama, basit kuralları ve bağlayıcılığı sebebiyle dünya genelinde hala oldukça popüler bir oyun. Rusya merkezli Elvista Media Solutions tarafından hazırlanan Dama Elit ise bu oyunun mobil cihazlara uyarlanmış bir versiyonu olarak karşımıza çıktı.

Dama Elit

Oyunu pek fazla anlatacak değiliz, zira herkes Dama'nın nasıl oynandığını biliyor. Biz genel olarak oyun özelliklerinden bahsedelim.

Dama Elit adlı bu oyunda sahip olduğunuz taşları rakibinizin taşlarının üzerinden geçirerek, onu yenmeye çalışacaksınız. İnternet üzerinden diğer oyuncularla da oynayabileceğiniz oyun içerisinde İngiliz Daması, Rus Daması, Amerikan Daması, Brezilya Daması, Kendini-yiyen ve Rasgele dama gibi 13 farklı dama oyunu çeşidi bulunuyor.

Dama Elit

4 farklı zorluk seviyesinin bulunduğu oyunu 2 boyutlu ya da 3 boyutlu perspektif görüş açısından oynayabiliyorsunuz. Sınırsız geri alma özelliğine sahip olan yapımda özel olarak tasarlanmış 20 farklı pul ile 4 farklı dama tahtası çeşidi bulunuyor.

Eğer bugünü eğlenceli bir şekilde geçirmek istiyorsanız; Dama Elit adlı bu oyunu mutlaka denemelisiniz. Android veya iOS cihazınızda oynayabileceğiniz Dama Elit'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ