PayPal One Touch Türkiye'de Kullanıma Açıldı - Haberler - indir.com

PayPal One Touch Türkiye'de Kullanıma Açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-27 15:00:43
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

Kredi kartı bilgilerinizi paylaşmadan online ortamda ödeme yapmanızı sağlayan PayPal, tek dokunuşla ödeme kolaylığı sunan Paypal One Touch özelliğini Türkiye'de kullanıma sundu. Platform, Türkiye dışında 16 Avrupa ülkesine daha hizmet sunacak.

Online ödemelerinin güvenli adresi PayPal, hızlı ve kolay yoldan ödemelerinizi gerçekleştiren One Touch platformunu, Kanada, Birleşik Krallık ve ABD dışında 13 ülkede daha kullanıma açarak, Android Pay ve Apple Pay gibi güçlü rahiplerini geride bırakıyor.

Yaptığı alışverişlerde bir kere Paypal bilgilerini girdikten sonra diğer ödemelerde bir dokunuşla ödeme yapmanızı sağlayacak One Touch, mobil cihazların yanı sıra web üzerinde de aktif edilerek e-ticaret pazarında yapılan ödeme işlemlerinde PayPal'ı önemli konuma taşıyor.

Express Checkout entegreli online mağazaları hiç bir One Touch entegrasyonu yapmadan müşterilerine bu özelliği sunabilecekler. Edinilen bilgilere göre One Touch platformu şu an dünya üzerinde milyonlarca e-ticaret sitesi ve internetin en büyük 500 perakendecisi içinde 250'den fazla şirket tarafından kullanılıyor. 





PAYLAŞ