Özgür Web Teknolojileri Günleri'nin Etkinlik Programı Belli Oldu! - Haberler - indir.com

Özgür Web Teknolojileri Günleri'nin Etkinlik Programı Belli Oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

5 - 6 Aralık tarihlerinde İstanbul Yeditepe Üniversitesi'nde gerçekleşecek Özgür Web Teknolojileri Günleri'nin etkinlik programı belli oldu. Buna göre etkinlik 5 Aralık Cuma günü saat 10:00'da başlayacak ve 6 Aralık Cumartesi günü saat 17:30'da sona erecek.

Bilişim sektörü çalışanlarından web yazılım geliştiricilerine, web uygulamalarını yönetenlerden üniversite öğrencilerine kadar hemen herkesin katılımına açık olacak etkinlikte ayrıca sektörden önemli şirketlerde açacakları stantlar sayesinde kendilerini tanıtma imkanı bulacaklar.

Özgür Web Teknoloji Günleri 2014

Kerem Can Karakaş Salonu, Dennis Ritchie Salonu ve Aaron Swartz Salonu olmak üzere 3 farklı salonda eşzamanlı olarak başlayacak etkinlikte web uygulamaları, web standartları, Türkiye'de geliştirilen özgür web yazılımları gibi temel başlıklarla teknik seminerlerde düzenlecenek.

Çeşitli oturumların İnternet üzerinden yayınlanacağı Özgür Web Teknolojileri Günleri'nde ayrıca web çatıları, web uygulama güvenliği, NoSQL, HTML5 ve WebGL gibi güncel konu başlıkları işlenecek.

Katılımın ücretsiz ve sitemiz indir.com'un Medya Sponsoru olduğu Özgür Web Teknolojileri Günleri 2014 etkinlik programı detaylarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.





PAYLAŞ