Özgür Web Teknolojileri Günleri'ne Davetlisiniz! - Haberler - indir.com

Özgür Web Teknolojileri Günleri'ne Davetlisiniz!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Özgür web yazılımlarıyla ilgilenen kişileri ve özgür web topluluklarını biraraya getirmek için düzenlenen ve bu yıl beşincisi yapılacak Özgür Web Teknolojileri Günleri, 5 - 6 Aralık tarihlerinde İstanbul Yeditepe Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek.

Bilişim sektörü çalışanları, web yazılımları geliştirenler, web uygulamaları yönetenler ve üniversite öğrencilerinin katılımına açık olacak etkinlikte özel sektörden ilgili şirketler stant açacakları gibi ürün ve hizmetlerini tanıtma şansına da sahip olacaklar. Etkinlikte; toplumun her kesimine uygun düzeyde 3 salonda tanıtıcı ve teknik seminerler düzenlenecek.

Linux Kullanıcıları Derneği ile Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Topluluğu işbirliği ile yapılacak olan ve çeşitli oturumların İnternet üzerinden yayınlanacağı Özgür Web Teknolojileri Günleri'nde ayrıca web çatıları, web uygulama güvenliği, NoSQL, HTML5 ve WebGL gibi güncel konu başlıkları işlenecek.

''Yenilikçi Web Teknolojileri'' ana temasıyla düzenlenecek olan etkinliğin diğer temel konu başlıkları ise şöyle:

- Özgür web uygulamaları
- Özgür web teknolojileri, özgür web programlama dilleri ve çatıları
- Özgür web standartları
- Özgür web güvenlik uygulamaları
- Türkiye'de geliştirilen özgür web yazılımları
- Türkiye'den kurumsal uygulama örnekleri
- Türkiye'deki özgür web topluluklarının kendini tanıtması

Katılımın ücretsiz ve sitemiz indir.com'un Medya Sponsoru olduğu Özgür Web Teknolojileri Günleri 2014 etkinliği ile ilgili daha detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ