Overwatch İçin 5 Harika İpucu - Haberler - indir.com

Overwatch İçin 5 Harika İpucu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-30 16:30:35
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Donanım

Sanal oyun tutkunlarının vazgeçemediği oyunlar arasında yer alan Owerwatch Blizzard Entertainment tarafından geliştirilerek sanal oyun tutkunlarıyla buluşturuldu. Oyun ilk olarak 7 Kasım2014 yılında açıklanmasına rağmen pek çok kişi tarafından oynanarak en çok oynanan oyunlar arasında yerini almayı başardı. Oyunun çeşitli kahramanlardan oluştuğu BlizzCon'da açıklanarak her bir oyuncunun başka başka yeteneklerinin olduğu da söylendi. Oyun içinde kahramanlar savaşarak dünyayı kurtarmaya çalışırlar. Takım nişancı ile oynana oyunda çatışmalar hâkimdir. Oyunda dünyaya barış getirmek için oluşturulan özel tim bulunmaktadır. Kahramanlar gezegenin dört bir yanında sürekli görev başındadır. Amaçları daha yaşanılır ve mutlu dünya için küresel güçlerle savaşmak olan kahramanlar gerektiğinde özel güçlerini ve yeteneklerini de kullanmaktan çekinmezler. Takım içinde kendilerine özgü rolleri olan kahramanlı oyun 2015 yılının son aylarına doğru 15 milyon kişiye ulaşmayı başardı. 2015 sonuna doğru kapalı beta aşamasına geçerek daha fazla oyuncu kitlesine ulaştı. İkinci sezona hazırlanmakta olan FPS oyununda başarılı olmak için minik ipuçları bulunmaktadır.

Overwatch'ta Harika Oyun İçin 5 İpucu

Sanal oyun platformunda son yıllarda adından sıkça söz ettiren blizzad ciddi hamleler yapmaktadır. Rekabetçi oyun piyasasında yaptığı oyunların oynanmasını isteyen ve zirvede kalmak isteyen marka Overwatch ile oyuncular karşısında yerini aldı. İkinci sezona hazırlanan oyunda başarılı olmak için bazı ufak hamleler yapmanızda fayda vardır.

Overwatch Oyuncularının İşine Yarayacak Bilgiler

Çıktığı ilk günden bubüne dek pek çok oyuncu tarafından dört gözle beklenen oyun ikinci sezonunda da oyuncusuyla buluşmaya hazırlanıyor. Oyun işinde amaç dünyaya barış getirmek olduğundan dolayı oyuncuların her birinin ayrı yetenekleri ve özel güçleri bulunmaktadır. Oyun içinde başarılı olmak için sizler de kalkan- sağlık ayrımından, Genji'nin gizli yeteneklerinden yararlanabilirsiniz. Bunlar dışında Bastion önlemlerinden de yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda Ultımate'ın dolum hızını da ayarlayabilirsiniz. Oyundaki her kahraman aynı zamanda savaşçı olduğundan öncelikle yeteneklerinizi ve özelliklerinizi iyi bilmeniz gerekir. Oyuncuların yetenekleri ile savaşarak gezegende huzuru ve barışı sağlayabilirsiniz. Oyundaki nişancılarla yetenekleri de buluşturarak istediğiniz hamleyi kolaylıkla gerçekleşecektir.

 





PAYLAŞ