Oppo'dan 4K Çözünürlüklü Blu-ray Oynatıcı - Haberler - indir.com

Oppo'dan 4K Çözünürlüklü Blu-ray Oynatıcı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-28 11:08:40
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon üretici markaların arasında bulunan Oppo firmasında farklı yenilikçi ürünler görmeye başladık. Piyanın ilk 4K Uldra HD Blu-ray oynatıcısını geçtiğimiz yılın Aralık ayı içerisinde Oppo tanıtmıştı. Bu yeni yüksek kalitedeki Blu-ray oynatıcısı yurt dışı üzerinde satışına başlandı. İleri seviyede görüntü işleme teknolojisine sahip bu cihazda yüksek ses kaliteside bulunuyor ve üst segment Blu-ray oynatıcılar arasında yerini aldı. Oppo UDP-205 olarak isimlendirilen bu yeni oynatıcı analog çıkışları ile referans seviyesinde ses kaliteleri sağlayabiliyor. Ayrıca bu yeni Blu-ray oynatıcısı HDR10 ve geniş renk gamı desteklerine de sahip durumda.

Renk kalitesi ve doygunluk anlamında oldukça iyi bir seviye sunan bu mode, siyah ve koyu renklerin ortaya daha iyi çıkmasını sağlıyor ve gerçek bir 4K kalitesi olmasada video içeriklerini 4K çözünürlüklü içeriklere dönüştürebiliyor. Bu cihazda HDMI, XLR, ES9038PRO DAC ve RCA bağlantı girişleri bulunuyor. Kasa olarak fırçalanmış amlüminyum bir malzeme ile gelen bu cihaz 7.1 kanal analog ses çıkışlarına da sahip ve kasa yapısı olarak Alüminyum ile beraber oldukça dayanıklı ve şık bir yapı ile geliyor.

Cihazda tüm zararlı parazitleri ortadan kaldırmak adına dijital ve analog devre için ayrı güç kaynakları bulunuyor. ALAC, FLAC, APE, AIFF ve WAV gibi yüksek çözünürlüklü formatları kayıpsız bir şekilde 192kHz/24-bit PCM haricinde çok kanallı olarak DSD64 /128'e destek verek bu yeni Oppo UDP-205 Blue-ray cihazının yurt dışı satış fiyatı ise 1300 dolar olarak belirlenmiş durumda. Bu yeni Blu-ray oynatıcısının ülkemizde satılıp satılmayacağı konusu ise henüz belirsizliği koruyor.





PAYLAŞ