Opera 25 Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Opera 25 Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Rakipleri karşısında yükselme çabasını elden bırakmayan Opera web tarayıcısının yeni versiyonu Opera 25 yayınlandı. Zengin yer imleriyle yeniden tasarlanan Opera 25, çeşitli performans iyileştirmeleri ve güvenlik yamalarını da beraberinde getiriyor.

Güncellenen web tarayıcısı Opera 25'te en dikkat çeken özellik, favori sayfalarının küçük resimlerle beraber kayıt edilerek listelenebilmesi oldu. Bu özellik sayesinde sık ziyaret ettiğiniz ya da beğendiğiniz siteler arasında karmaşıklık yaşamadan kolaylıkla ayrım yapılabildiği gibi arayüz daha hoş görünüyor.

Opera 25

Opera 25'te dikkat çeken diğer değişiklikler arasında; Dahili PDF görüntüleme aracı, H.264 ve MP3 desteği, web bildirimleri desteği, daha güvenli internet deneyimi için çeşitli güvenlik yamalarıyla, her güncellemede olduğu gibi performans iyileştirmeleri yer alıyor.

Ayrıca resim ağırlıklı olarak tasarlanan yer imlerinin ön plana çıktığı Opera 25'te, sol tarafta bulunan arayüzden yer imlerini ayarlayabileceğiniz gibi ana sayfada görünen resim ağırlıklı sitelerden en çok kullandığınızı tarayıcı üzerine sabitleyebilirsiniz.

Bugün itibarıyla yeni versiyonu kullanıma sunulan web tarayıcısı Opera 25'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Windows ve Mac bilgisayarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ