Note 4 ve iPhone 6 Plus Optik Görüntü Sabitleme Karşılaştırma Videosu - Haberler - indir.com

Note 4 ve iPhone 6 Plus Optik Görüntü Sabitleme Karşılaştırma Videosu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Bildiğiniz üzere Samsung ve Apple yeni nesil telefonları Galaxy Note 4 ile iPhone 6 Plus'ta Optik Görüntü Sabitleme teknolojisini kullanmışlardı. PhoneArena'nın yayınladığı video, bu teknolojiyi hangi cihazın daha verimli kullandığını gözler önüne seriyor.

Video çekimi sırasında meydana gelen titremelere karşı koyması amacıyla geliştirilen OIS yani Optik Görüntü Sabitleme teknolojisi, sadece videolar üzerinde değil aynı zamanda fotoğraf çekimleri sırasında da kullanıcılara büyük fayda sağlıyor. Bu teknoloji sayesinde her ortamda titreme olmayan kaliteli görüntüler elde edebiliyoruz.

Ayrıca yine bu teknoloji yazılımlarla optimize edildiğinde yavaş çekim hızında ve karanlık ortamlarda yapılacak olan çekimlerde de iyi görüntüler alınmasını sağlıyor.

PhoneArena ekibi ise OIS teknolojisini ön plana çıkaran bir karşılaştırma videosu yayınladı. Bu videoda ''hangi cihaz kamerasında OIS teknolojisi daha iyi performans sağlıyor?'' sorusunun cevabı bulunmaya çalışılmış.

Note 4 ve iPhone 6 Plus Optik Görüntü Sabitleme Karşılaştırma Videosu'nu aşağıdan izleyerek bu cevabı kendiniz bulabilirsiniz.




Galaxy Note 4 ve iPhone 6 Plus Optik Görüntü Sabitleme Karşılaştırma Videosu


PAYLAŞ