Norton Onaylı Kot Pantolon Cüzdanlarımızı Koruyacak! (Video) - Haberler - indir.com

Norton Onaylı Kot Pantolon Cüzdanlarımızı Koruyacak! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Dünyanın önde gelen güvenlik yazılımları firması Norton, güvenlikteki uzmanlığını bambaşka bir alana taşıyor. San Francisco'lu Betabrand ile işbirliği yapan firma, cepleri RFID (radio-frequency identification) önleyici kumaşla kaplı bir kot pantolon ve ceketi piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Norton'dan yapılan açıklamaya göre her iki ürünün kimlik hırsızlarının peşinde oldukları pasaport ve temassız kredi kartlarından bilgi çalınmasının engellemek için geliştirildiği belirtiliyor.

Norton Pantolon

Söz konusu güvenli ceplerden birisi pantolonun önünde diğer arkasında olmak üzere iki tane yer alırken, cekette ise sadece bir tane güvenli cep bulunuyor.

Betabrand'in Ar-Ge çalışmaları sonucunda geliştirilen ürünlerin hayata geçirilmesi için gerekli olan mali kaynak ise Kickstarter ve Indiegogo'da olduğu gibi kitle fonlama yoluyla sağlanacak. Ürüne destek verecek olan ilk kişiler ise bu ürünlere indirimli olarak sahip olabilecekler.

Norton Ceket

Güvenli ceplere sahip olan kot pantolonun fiyatı 151.20 dolar, ceketin fiyatı ise 138.60 dolar olarak belirlenmiş. Aldığımız bilgilere göre Norton ve Betabrand imzalı bu ürünler sahiplerine, Şubat 2015'te gönderilmeye başlanacak.




Norton Onaylı Güvenli Pantolon ve Ceket Videosu


PAYLAŞ