NOKIA Geri Dönüyor: Moonraker Akıllı saat teknolojisi - Haberler - indir.com

NOKIA Geri Dönüyor: Moonraker Akıllı saat teknolojisi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-06-24 20:00:41
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Donanım

Mobil İletişim'in cihaz teknolojisi ile beraber yıllara meydan okuyan markası Nokia, akıllı telefon piyasasında umduğunu bulamadı. Pek çok bilgisayar markası ve bu konuda iddialı üretimleriyle dikkat çeken firmanın rekabet içerisine girmesi, özellikle akıllı cihazlar konusunda çok daha renkli ve farklı özellikleri bize tanıttı. Son dönemler içerisinde akıllı teknolojinin önemli bir unsuru olarak dikkat çeken akıllı saatler, kullanana sağladığı avantajlarla dikkat çekiyor. Daha önceden adı Nokia ile anılmış bir teknolojinin, şimdi yeniden faaliyete geçtiğini duymak mümkün.


Son dönemlerin gözde teknolojilerinden biri olan akıllı saat ve bu konudaki çalışmalar, pek çok markanın iddialı ve rekabet ön plana taşıyan çalışmalarını temsil ediyor. Nokia ise geliştirdiği Moonraker ile tekrardan bu piyasada söz sahibi olacak gibi görünüyor. Ana ekranda sadece aşağı kaydırma işlemi ile beraber bildirimlerinizi rahatlıkla takip edeceğiniz bu kaliteli cihaz, günün tamamında size bu konuda önemli kolaylıklar sağlayacak. Ekranı bir değişik şekilde kullanarak aşağıdan yukarı doğru kaydırmalar esnasında, daha önceden yüklü uygulamaları güncellenmiş şekilde görmeniz mümkün olabilir. Cihazın kullanış bakımından oldukça modern bir yapıya sahip olması, bu tarz teknolojileri tercih eden insanlar adına müthiş fırsatlar ortaya koyuyor. Ekranın altında bulunan düğme, bekleme modu ve ana ekran geçiş özelliklerine olanak sağlayan önemli bir ayrıntı olarak dikkat çekmekte. Enerji tasarrufu ve belli bir süre kullanmamanız sonucunda bekleme moduna geçen cihazın, bu düğme ile birlikte aktif hale gelmesi, bildirimleri en kısa sürede fark etmeniz açısından size önemli derecede avantajlar sağlayacak.


Son dönemler içerisinde pek çok akıllı cihaz teknolojisinin özellikle saat modundaki üretimleri, daha çok fitness amaçlı çözümler üretmekteydi. insanların nabzını, tansiyonunu ve diğer durumlarını net bir şekilde ön plana taşıyan bu tarz saatler, sağlık açısından da ideal bir gelişim olarak kullanılmaktaydı. Nokia ve geliştirdiği Moonraker, aslında bu konuda son derece ayrıntılı ve kendine has özelliklere sahip olan bir teknoloji. Fitness uygulamalarında kullanılmayan fakat günün her saatinde bildirimlere ulaşmanız konusunda size fırsatlar tanıyan bu akıllı teknoloji, sosyal aktivite ve hareketlilik yönünden faal olan insanlar için, gerçekten önemli bir gösterge olarak dikkat çekiyor. Profesyonel olarak bu teknolojileri iş hayatında kullanan insanlar adına, böylesine uyarıcı sistemlerinin ilerleyen dönemlerde vazgeçilmez bir teknoloji haline geleceğini söyleyebiliriz.





PAYLAŞ