Nokia 7 Plus performansı herkesi şaşırttı! - Haberler - indir.com

Nokia 7 Plus performansı herkesi şaşırttı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-08 15:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

HMD Global şirketi MWC 2018 etkinliğinin hemen öncesinde Barselona'da gerçekleşen etkinlikte yeni akıllı telefon modeli Nokia 7 Plus'un tanıtımı gerçekleşmiş ve cihazın tüm detayları belli olmuştu. Cihazın teknik detaylarını hatırlayacak olursak modelde 6 inçlik 1080 x 2160 piksel 18:9 bir IPS ekran yer alıyor. Cihazında işlemci gücü olarak Qualcomm'un Snapdragon 660 işlemcisini kullandığını belirtelim. Şimdi ise cihaz bugün itibiariyle Çin'de satışa sunuldu ve bu akıllı telefon geçtiğimiz senenin Nokia 6'sı ile aynı performansı sergiledi.

Öyle ki Nokia 7 Plus piyasaya sürüldüğü ilk anlar ile beraber satışa başladı ve stoklar kısa sürede tükendi. İnternet üzerinden satışa saat 10:07 ile beraber çıktı ve Nokia 7 Plus'ın beş dakika içerisinde stokları tükendi. 4 GB RAM'li modeli 239 Euro fiyat ve 6 GB RAM'li model ise 318 Euro fiyat etiketine sahip durumda. Bir hafta sonra yeni bir partinin daha satışa sunulacağı şirket tarafından belirtiliyor. Satışı gerçekleşen cihaz sayısı belli olmazken, Avrupa ve ülkemiz kullanıcılarının biraz daha beklemesi gerekiyor.

Nisan ayından sonra Avrupa'da satışa çıkacak olan Nokia 7 Plus 400 Euro fiyata sahip olacak. 6 GB RAM'lik versiyonun ise Avrupa'da satışta olmaması bekleniyor.





PAYLAŞ