No Man's Sky'dan Bir Büyük Başarı Daha - Haberler - indir.com

No Man's Sky'dan Bir Büyük Başarı Daha

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-30 14:30:38
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Oyun

İngiliz oyun stüdyosu Hello Games tarafından geliştirilen No Man's Sky oyunu, çıkışının üstünden bir ay geçmesine rağmen, başarılara imza atmaya devam ediyor.

İngiliz oyun stüdyosu Hello Games'in geliştirdiği oyun No Man's Sky, en süratli satan oyun olarak oyun dünyasında adından söz ettirerek yankı yandırmıştı. Oyun henüz bir ay önce çıkmış olmasına rağmen, oyuncular tarafından büyük ilgi görüp, Play Station 4'de en süratli satan ikinci oyun olabilmeyi başarmıştı. Başarısına başarı katmaya devam eden oyun, oyun dünyasının gündemindeki yerini korumaya devam ediyor. Bağımsız bir oyun stüdyosu olan Hello Games de bu başarıyla neler yapabileceğini kanıtlamış oldu.

Steam platformu üzerinden gerçekleşen satışlarda, Uncharted 4'ün hemen arkasından gelen oyun No Man's Sky, Play Station 4'te 2016'nın en süratli satan ikinci oyunu olma unvanını üzerinde taşıyordu. Üstelik oyun, bu başarıyı çıkış tarihinden henüz bir ay geçmiş olmasına rağmen elde etmişti. Bu başarı, yapımın ileride içeriğini de geliştirerek, oyunculara daha iyi deneyimler yaşatacağının habercisi niteliğinde. Hello Games'in oyundan elde ettiği kazanç, yapmak istediklerine de yardımcı olacak.

Henüz bir ay gibi kısa bir süre önce piyasaya sürülen oyunda, oyuncular açık bir dünyada kendilerini de uzay gemilerinde geliştirebilecekler. 18 kuintilyondan daha fazla gezegene sahip olunan oyununda, keşfedilen hayvanlara, oyuncular tarafından isim konulabiliyor. Çevrimiçi oynanan,100 binden fazla uzay gemisi ve milyonlarca keşfedilmeyi bekleyen hayvana sahip olan geniş içeriği ile No Man's Sky, oyuncular tarafından büyük beğeni topladığını satış rakamları ile kanıtlıyor.





PAYLAŞ