Netflix Hesap Kullanım Geçmişini Öğrenme - Haberler - indir.com

Netflix Hesap Kullanım Geçmişini Öğrenme

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-26 10:54:51
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Global?de çok büyük bir kitle ve kullanıcıya sahip olan Netflix henüz geçtiğimiz aylarda ülkemizde kullanıma aktif hale getirilmişti. Popüler olarak dizi ve film izlemek için kullanılan dijital platform geçtiğimiz haftalarda ise hem Android hemde iOS platformu için çevrimdışı içerik izleme özelliği gelmişti. Gelen çevrimdışı izleme özelliği ile beraber Wifi bağlı iken cihaza kayıt ettiğiniz bir dizi yada filmi daha sonra internetiniz olmasa dahi izlemeniz mümkün oluyor. Ayrıca bu kayıt etme olaylarından dolayı dahili depolama alanları yetersiz kalan kullanıcılar ise Netflix çevrimdışı içerikleri hafıza kartına kaydetme olanağınada sahipler.

Netflix?e ilk kayıt olurken farklı abonelik seçenekleri ile kullanıcılara çeşitli özellik imkanları sunuluyor. Uygun paketli fiyatlardan Premium paketlere kadar birçok çeşit bulunmakta. Uygun fiyatlı pakette kullanıcı SD kalitede film ve dizi izleme imkanı bulunuyor. Diğer abonelik içeriği ile hem HD izleme olanağı hemde 4 kişiye kadar farklı cihazlardan izleme özelliği sunabiliyor. Ancak bu durumda istemediğiniz bir kullanıcının hesabınıza bağlı olmasından şüpheleniyorsanız, Netflix hesap kullanım geçmişinizi öğrenebilme imkanınız bulunuyor. Şimdi gelin Netflix hesap geçmişine bakmak için hangi seçenekleri uygulamamız gerekli bakalım.

Netflix Hesap Kullanım Geçmişini Öğrenme

  • İlk olarak Netflix sitesine girerek hesabınız ile oturum açın. Sonrasında ise sağ üst bölümde Your Account yani profilinize girin.
  • Gelen ekranda My Profile kısmından aşağıda bulunan View Activity bölümüne basın ve My Activity bölümünden geçmişe dair ilk bilgilere erişebilirsiniz. Hangi öğelerin görüntülenerek ve hangi arkadaşınızın neyi izlemesini istemiyorsanız ünlüm işaretide koyabilirsiniz.
  • Daha detaylı bilgilere erişmek için ise My Activity bölümünün üst kısmında bulunan See recent account Access kısmına basın.
  • Gelen sayfada profilinize hangi tarihte nereden ve hangi IP ile erişim sağlanmış ve mobil yada bilgisayarlarmı bu erişim sağlanmış gibi tüm detaylı bilgileri görmenüz mümkün olacak.




PAYLAŞ