Netflix 104 Milyon Aboneye Ulaştı - Haberler - indir.com

Netflix 104 Milyon Aboneye Ulaştı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-18 12:30:11
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler online dizi ve film izleme platformu olan Netflix'in piyasadaki büyüme oranı fiyatlarda  yaşanan bir artışla entegre olarak yavaşlamıştı. Ancak popüler bu şirket tekrardan ivme kazanıp yükselişe geçmişe benziyor. Netflix tarafından yapılan açıklamaya göre geçtiğimiz çeyrek ile beraber 2011 yılından beri ABD üzerindeki en fazla abone kazanmayı gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Abone sayısı ise Netflix cephesinde nisan ayında yapılan son ölçüme göre tam 5.2 milyon artış sağladı ve 103.95 milyon seviyelerine ulaştı. Ülkemizde de aktif olarak kullanılmaya devam eden Netflix kendine özel orijinal içerikleri ile de dikkatleri çekiyor.

Neredeyse 104 milyon aboneye eriştiğini ifade edebileceğiniz şirketin yeni stratejisi de kamuoyuna açıklandı. Barındırdığı başarılı ve dikkat çekici içerikleri ile birçok ödüle layık görülen şirket bu yeni stratejisinin portföyüne en uygun şekilde olacağını belirtiyor. Yatırımcılara gönderilmiş olan mektup ile iptal edilen programlardan bahseden Netflix, bu noktada programları erken bitirmekten hoşlanmadıklarını ve bunun için bir veya iki yeni programa yeni bütçeler açabileceğini dile getirdi. ABD üzerindeki kullanıcı rakamı da 50 milyon seviyesini aşan Netflix, yılın üçüncü çeyreğini kar ile kapatmak istiyor.

Uluslar arası segmentte yer alan şirket ilk yıllık katkıyı ön görüyor. Bu noktada yapımcılığı Netflix tarafından üstlenen 40 filmi de 2017 yılı bitmeden izleyicileri ile buluşturmak istiyor. Bakalım Netflix cephesinden istatistiksel olarak daha ne gibi yükselişler seyredeceğiz göreceğiz.





PAYLAŞ