Nero AirBurn ile DVD'leri Telefondan Yazdırın! - Haberler - indir.com

Nero AirBurn ile DVD'leri Telefondan Yazdırın!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Optik sürücüye yazma alanında vazgeçilmez yazılımların üretici olan Nero AG, yeni nesil teknolojilere uyum sağlamaya devam ediyor. Şirket şimdi de mobil cihazlardan kablosuz olarak içerik yazdırılmasını sağlayan Nero AirBurn adlı uygulamasını indirmeye sundu.

Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda yüklü olan Nero 2015 Platinum, Nero 2015 Classic, Nero Burning ROM 2015 yazılımlarıyla birlikte çalışabilen Nero AirBurn, mobil cihazlarda yer alan içeriklerin Wi-Fi bağlantısı üzerinden optik sürücüye aktarılarak CD, DVD veya Blu-Ray disklere yazdırılmasına imkan tanıyor.

Nero AirBurn

Bunu yapmak için öncelikle yazdırma işleminin yapılacağı bilgisayarla mobil cihazın aynı Wi-Fi ağı üzerinde olması gerekiyor. Uygulama içerisinden mobil cihazınızda bulunan ve yazdırmak istediğiniz dosyaları seçtikten sonra dosyaları kolayca yazdırmaya başlayabiliyorsunuz.

Yazdırma işlemi sonunda, sizi otomatik olarak mobil cihazınız üzerinden bildirimle uyarabilen Nero AirBurn uygulamasını, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazınıza ücretsiz olarak indirebilir, kablosuz medya yazdırmanın keyfini yaşayabilirsiniz.





PAYLAŞ