Neo Coin (NEO) nedir, nereden, nasıl alınır? - Haberler - indir.com

Neo Coin (NEO) nedir, nereden, nasıl alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-23 08:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Neo coin, kripto para piyasalarında piyasa hacmi açısından 8. sırada yer almaktadır. Çin'de üretilen bu kripto paranın eski adı Antshares olduğu için Ant-Neo olarakta karşınıza çıkabilir. Neo; DAPPS (kullanıcıları ve sağlayıcıları doğrudan birbirine bağlama işlevi), ICO (bir projeye mülkiyet veya telifhakkı satmak) ve DAO (merkezi bir yapısı olmaması) gibi özellikleri bulunan bir alt coin türüdür.

Akıllı  Piyasalarda ise NEO birimiyle işlem görür. Neo coin bazı yönleriyle Ethereum'a benzediği için Çin Ethereumu olarakta anılır. Neo coin platformunu diğer kripto paralardan ayıran şey Akıllı Sözleşme özelliğidir. Bu sözleşme, kuralları eksiksiz şekilde yerine getirildiği zaman işler duruma gelmektedir. Her iki taraf arasında anlaşmaya varıldığı zaman, hiçbir taraf şartları değiştiremez ya da etkileyemez. Tarafların artık sözleşmeden dönmeleri de söz konusu değildir. Sözleşme şartları ve tüm işlemler sistem tarafından yapıldığı için Neo Coin Akıllı Sözleşmesinde, tarafların birbirine güven duymasına gerek yoktur.

NEO pek çok borsada satın alınabilir durumda olan bit alt coin türüdür. Neo coin satın almak için çeşitli yollar söz konusudur. Türkiye'den en kolay şekilde Binance ve Kucoin'den satın almak mümkündür. Neo coin alabilmek için çoğu zaman kripto para piyasalarından faydalanılmaktadır. Öncelikle Bittrex gibi güvenilir bir kripto para piyasasına üye olunarak hesap açmanız gerekmektedir. Daha sonra işlem menüsünden Neo Coin satıl al seçilir ve kolay bir şekilde Neo Coin işlemleri gerçekleştirilir.





PAYLAŞ