Moto G5S Plus Görselleri Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Moto G5S Plus Görselleri Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-18 15:00:55
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son zamanlarda bir hayli sızıntıları yaygınlaşmaya başlayan Motorola'nın yeni Moto G5S Plus modeli için bugün yeni görseller ortaya çıktı. Akıllı telefon pazarı her geçen gün dahada genişlemeye devam ettikçe üreticilerin model yelpazeside bir hayli çeşitlilik gösteriyor. Bu noktada üretilen model sayısı bir hayli fazlayken bu noktada sızıntıların önüne geçmek pekte mümkün olmuyor. Şimdi ise söz konusu bu sızıntılardan birisi doğrultusunda Motorola'nın yeni Moto G5S Plus cihazının görselleri karşımıza çıkıyor. Cihaz tasarım anlamında bir sızıntı gerçekleştirmiş olsada geçmiş tahminler ile de teknik detayları hakkında bilgi sahibi olmak mümkün olabiliyor.

Yukarıda görebileceğiniz görseller ile beraber bu ay ortaya çıkan ilk Moto G5S Plus'a ait görsel sızıntılar olduğunu ifade edebiliriz. Yapılan bu sızıntı ile beraber modelin hem arka hem ön yüzeyi net bir şekilde gözüküyor. Tasarım noktasında arka yüzeyde fırçalanmış bir yapı tercih edilirken modelin olası teknik detaylarıda ortaya çıkmış durumda. Orta segment bir akıllı telefon olacağı için işlemci tarafından Snapdragon 625 ile gelmesi beklenen modelde 5.5 inç büyüklüğe sahip Full HD bir ekran yer alıyor. Bu ekrana 4 GB'lık RAM eşlik ederken modelin dahili depolamasının ise 64 GB olacağı düşünülüyor.

Henüz hafıza kart desteği sunup sunmayacağı bilinmezken, modelin arka yüzeyinde 13 megapiksel değerinde çift kameranın olacağı bekleniyor. Bu doğrultuda gözüken görsellerde de çift arka kameranın bulunduğunu ifade edebiliriz. Ön yüzeye baktığımızda ise 8 megapiksellik bir kameranın yer aldığını ifade edebiliriz. Motorola'nın yeni Moto G5S Plus hakkındaki söyleyebileceklerimiz şu an için bu kadar.





PAYLAŞ