Moto G5 Plus'ın tasarımı ve özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Moto G5 Plus'ın tasarımı ve özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-14 10:55:00
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz ay, Moto X (2017) model akıllı telefona ait olduğu iddia edilen bazı görseller ortaya çıkmıştı. Moto X'in satışa sunulacağı tarih merakla beklenirken, bugün ortaya çıkan sızıntı ile tüm beklentiler alt üst oldu.

Motorola ve Lenovo, Mayıs 2016'da piyasaya sürdüğü Moto G4 ailesine, Moto G5 akıllı telefon serisini eklemeyi planlıyor. Moto G5 Plus olarak adlandırılan bir telefon, şimdi ise OLX aracılığıyla satın almanız mümkün OLX, iyi bilinen çevrimiçi bir pazar. İddialara göre Moto G5 Plus (model numarası XT1685) OLX Romanya üzerinden satışa sunulacak ve satıcı telefonun çeşitli fotoğraflarını ve bir özellik listesini yayınladı.

Ancak, tuhaf bir şekilde geçtiğimiz ay ortaya çıkan Moto X görüntüleri ile satışa sunulan G5 Plus prototopi aynı tasarıma sahip.

Moto G5 Plus kullanıcılara neler sunacak?

Prototipi satışa sunan kullanıcı Moto G5 Plus'ın Mart ayında kullanıcılar ile buluşacağını iddia ediyor. Bu durum telefonun, Şubat ayının sonlarına doğru düzenlenecek olan MWC'de duyurulması ihtimalini güçlendiriyor.

5.5 inçlik ekranında Full HD çözünürlük sunacak olan telefonun, Qualcomm'un Snapdragon 625 işlemcisinden güç alması bekleniyor.

4 GB RAM'e ve 32 GB dahili depolama alanına ev sahipliği yapan G5 Plus, 3080 mAh kapasiteli bataryadan beslenecek.

13 megapiksel çözünürlüğünde arka ve 5 megapiksel çözünürlüğünde ön kameranın yer aldığı telefon, ön tarafında bir parmak izi okuyucuya ev sahipliği yaparken kutudan Android 7.0 Nougat ile çıkacak.

Aslında enteresan olan Moto G5 Plus, daha önce sızdırılan Moto X (2017) modeline benziyor olmasıdır. Belki de bu telefonlar, benzer bir tasarıma sahip farklı özelliklerde iki farklı model veya belki de bu iki isimden biri doğru değildir. Her iki durumda da, telefon yeterince gerçek gibi görünüyor.





PAYLAŞ