Middle-earth Shadow of War'da 100'den fazla yetenek bulunacak - Haberler - indir.com

Middle-earth Shadow of War'da 100'den fazla yetenek bulunacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-22 14:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Önümüzdeki yaz içerisinde çıkışını gerçekleştirecek olan Middle-earth: Shadow of Mordor'un devam oyunu Middle-earth: Shadow of War hakkında yeni bilgiler verildi. Oyun hakkındaki bu yeni bilgiler, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen bir canlı yayın esnasında öğrenildi. Oyunun çıkış tarihine kadar daha birçok detayın oyuncularla paylaşılması bekleniyor. Yeni bilgiler de, yapımın oyunun geliştirici ekibi tarafından verildi. Verilen bilgilere göre yeni seri içerisinde birçok Lord of the Rings karakteri yer alacak ve kendisinden önceki seri olan Middle-earth: Shadow of Mordor'dan içerik anlamında daha büyük olacak. Alınan bilgilere göre bu büyüklüğün, oyunda 100'den fazla yetenek olmasıyla ilişkili olduğu söyleniyor.

Yapılan canlı yayın aracılığıyla oyun hakkındaki bilgileri paylaşan geliştirici ekip, oyunda 100'den fazla yetenek olacağı bilgisini paylaştı. Bu rakam Middle-earth: Shadow of Mordor serisiyle karşılaştırıldığında, yetenek sayısında oldukça artış olduğu görülüyor. Bu yetenekler hakkında verilen bilgilere bakılırsa, yetenekler oyunda yer alacak birçok oynanış stiline hitap edecek ve dövüş sisteminde de gelişme görülecek. Haritada yapılan keşifler de, oyuncuların ödül kazanmasını sağlayacak. Verilen bilgiler arasında oyuncuların yoğunlaşacağı konulardan biri de, Lord of the Rings karakterlerinin kesin olarak oyunda yer alacak olması. Şu an için bu konuya dair başka bilgi verilmiş değil. Hangi karakterlerin oyunda yer alacağı açıklanmadı. Oyunun çıkışından önce bu konu hakkında bilgi verilip verilmeyeceği şimdiden merak ediliyor.

Sauron, oyun içerisindeki ana düşmanlardan biri olacak. Oyun içerisinde kale fethetmek de oyuncular için önemli olacak ve kale fetihleri kuşatma silahlarıyla gerçekleştirilebilecek. Middle-earth: Shados of War, 25 Ağustos 2017 tarihinde PC, PlayStation 4, Xbox One ve Project Scorpio platformları için raflardaki yerini alacak.





PAYLAŞ