Microsoft'tan iOS'a Özel Fotoğraf Uygulaması Sprinkles! - Haberler - indir.com

Microsoft'tan iOS'a Özel Fotoğraf Uygulaması Sprinkles!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-19 10:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Uygulama

iOS platformunda hali hazırda App Store marketi üzerinde binlerce ücretli ve ücretsiz uygulama bulunuyor. Kategori olarak Kamera bölümü daha çok ilgi çekerken bu noktada farklı yeteneklere sahip kamera uygulamaları ve fotoğraf düzenleme uygulamalarıda bulunuyor. Bu kamera uygulamalarından birisi ise Microsoft tarafından geliştirilen Sprinkles uygulaması oldu. Özellikle iOS kullanıcıların Microsoft dünyasına yaklaşması için önemli bir adım olan bu uygulama ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor ve yetenekleri anlamında Snapchat serverleri kendisine çekmeyi hedefliyor.

Uygulama içerisinde birçok emojiden, etiket ve mesaj yazmaya kadar oldukça yetenekli ve ilgi çekici özellikler bulunuyor. Sprinkles isimli bu uygulama filtreler ile fotoğraf çekerken iyileştirmeler ve çeşitli efektler verebiliyor. Özellikle Snapchat içerisindeki fotoğraf yeteneklerinin bir benzeri bu uygulamada bulunuyor. Microsoft tarafından geliştirilen bu uygulama bazı öğrenme yeterlilikleride içeriyor ve yapay zeka fotoğrafa göre uygun boyutlandırma yaş tahmini ve hangi ünlüye benzediği gibi çeşitli bilgileri kullanıcıya verebiliyor.

Fotoğrafta yapılan analiz sonrasında doğru etiketleme ve yerleştirme gibi detaylar uygulama tarafından otomatik olarak algılanabiliyor. Telefon mağazalarındaki uygulamalar arasında fotoğraf üzerinden yaş tahmini yapan bir uygulamaya daha önce rastlanmamıştı. iOS tarafında ise Microsoft imzalı Sprinkles isimli bu uygulama bir ilkede imza atmış oldu. Fotoğraflara bir şeyler eklemek ve görünenden daha iyi gözükmek isteyen kullanıcılar bu fotoğraf uygulamasını beğenebilirler.

Sizde iOS platformlu bir iPhone telefon kullanıyor iseniz App Store üzerinden Sprinkles isimli bu uygulamayı ücretsiz bir şekilde indirebilir ve kullanabilirsiniz.





PAYLAŞ