Microsoft Surface Pro 5'in çıkış tarihi göründü - Haberler - indir.com

Microsoft Surface Pro 5'in çıkış tarihi göründü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-10 01:03:35
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Microsoft'un her yeni versiyonunda büyük özen göstererek çalıştığı Surface serisi, yeni modeli hibrit tableti Surface Pro 5'in geliştirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Tabletin, 2016 yılının sonuna doğru piyasaya sürüleceğine dair bazı söylentiler vardı. Fakat bu söylentiler gerçekleşmedi. Tabletle alakalı ayrıntılar tüm teknoloji severler tarafından merakla bekleniyordu. Bu meraka bir son verilerek, Microsoft'un yeni hibrit tableti hakkında bazı detaylar verildi. Microsoft Surface Pro 5'e dair merak edilenler, teknoloji meraklılarıyla paylaşıldı.

2016 yılının son aylarında çıkması beklenen Microsoft Surface Pro 5, bu tarihlerde çıkışını gerçekleştirmeyerek bekleyenleri biraz daha merak içerisine soktu. Ağustos ayında Intel Kaby Lake mobil işlemcilerin piyasaya sürülmesi, Surface Pro 5'in çıkışı için beklentileri yükselmişti.  Kullanıcıların çıkış tarihi hakkında bilgi beklemesi üzerine, bu konuyla alakalı bazı detaylar paylaşıldı. Paylaşılan bilgilere bakılırsa Microsoft Surface Pro 5 için daha fazla beklemeye gerek kalmayacak. Yeni gelen bilgilere göre yeni hibrit tablet Surface Pro 5, 2017 yılının ilk çeyreğinde teknoloji severlerle buluşacak. Surface Pro'da UltraHD ekrana yer verileceği söylentileri dolaşıyor. Bunun yanı sıra, manyetik ve kablosuz şarj özelliği de Surface Pro 5 ile sunulacak.

Surface hibrit tabletin yapımını ise Pegatron Technology tarafından gerçekleştirildiği söyleniyor. Quanta Computer'ında üreticiler kısmında adının yer alacağı yine verilen bilgiler arasında.





PAYLAŞ