Microsoft, OneNote ve Office Lens Uygulamalarını Güncelledi - Haberler - indir.com

Microsoft, OneNote ve Office Lens Uygulamalarını Güncelledi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Microsoft'un popüler uygulaması OneNote, Android Wear ve iOS 8 desteğiyle uygulama mağazalarındaki yerini aldı. Android Wear sistemli akıllı saate 'OK Google,bir not al' sesli komutu verildiği zaman OneNote aktif olacak ve not almaya başlayacak.

OneNote'un Android tarafındaki güncellemesinin yanı sıra, iPhone ve iPad kullanıcıları içinde uygulama iOS 8'e uyumlu hale getirildi. Bu güncellemeyle birlikte OneNote, iOS 8 ile birlikte çalışan yeni paylaşım uzantısını kullanıcılara sunacak ve bu sayede de tüm uygulamalardan OneNote'a içerik gönderebilecekler.

Ayrıca Safari ile gezilen sitelerden kesilen görüntüler, kaydedilen fotoğraflar ve e-posta eklentileri de bu özelliği destekleyecek. Hem Android hem de iOS kullanıcılarına yeni özelliklerle birlikte kullanılabilirlik açısından yeni imkanlar sunan Microsoft, Windows Phone kullanıcıları içinde Office Lens uygulamasını güncelledi.

Yenilenen Office Lens uygulaması sayesinde kullanıcılar tahta ya da dosya kağıdı üzerinden çektikleri notları doğrudan Word veya PowerPoint dosyalarına aktarabilecekler.

Microsoft'un Android ve iOS cihazlarda kullanılabilen OneNote uygulamasıyla, Windows Phone'da kullanılabilen Office Lens uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ