Metal Gear Survive'dan İlk Görüntüler Yayınlandı - Haberler - indir.com

Metal Gear Survive'dan İlk Görüntüler Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-24 09:22:36
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Kojima ile Konami arasında yaşanan gerginlikten sonra, yollarının ayrılmasının üzerine Konami Metal Gear oyunlarını çıkaracağını duyurmuştu. İşte o duyurunun ilk serisi...

Kojima ve Konami aralarında yaşanan bir takım anlaşmazlıklar üzerine yollarını ayırdıklarını açıklamışlardı. Yapımcı ve yayıncının yollarını ayırmasının üzerine Konami oyun dünyasını hareketlendirecek bir duyuru yapmıştı. Konami Metal Gear serisini çıkaracağını söyleyen Konami, sözünde durarak Metal Gear Survive oyununu çıkardı. Hideo Kojima, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain'i bitirmek üzereyken, Konami ile arasında çıkan sorunlardan sonra, yapımcı bütçede kesinti yaşanmaması adına serinin mobil oyunlara kaydırılacağı açıklaması yapılmıştı.

2017 yılı itibariyle, PC, Play Station 4 ve Xbox One için çıkışını gerçekleştireceği yönünde açıklama gelen Metal Gear co-op tabanlı bir oyun olacak. Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes'da, bir solucan deliği açılır ve oyuncular farklı bir evrene geçiş yapacaklar.  Oyundaki amacınız; tek başınıza ya da arkadaş grupları halinde, üzerinize doğru gelen birçok düşmandan kurtulamaya çalışmak olacak. Oyunda ne kadar süre ayakta kalırsanız, o kadar iyi başarı elde edeceksiniz. Oyunla ilgili görseller ve tanıtım fragmanı da yayınlanmış durumda.

Gamescom 2016 fuarında, tanıtımını gerçekleştiren oyun, fuarda oldukça ilgi toplamıştı. Fuardan sonra da adından söz ettirmeye devam eden oyun, ne kadar Kojima'nın ayrılması sebebiyle bir tedirginliğe yol açsa da, 4 kişilik  co-op dinamiği ile oyuncuların beğenisini kazanacak gibi duruyor. Oyunun resmi sitesi de kullanıcılar için açılmış durumda. Oyun hakkında daha ayrıntılı bilgiye sahip olmak isteyenler, siteyi ziyaret edebilirler.

 

----

----

----

----

----

----

----





PAYLAŞ