Merakla Beklenen Apple Clips Uygulaması Yayınlandı - Haberler - indir.com

Merakla Beklenen Apple Clips Uygulaması Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-19 09:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Uygulama

Bir süre önce bizzat haberinide yaptığımız Apple'ın yeni video uygulaması olan Apple Clips'in duyurusu gerçekleştirilmişti. Bu uygulama hakkında bazı yetenekleri ve bilgileri web site üzerinden belirtilsede, uygulamanın yayınlanma tarihi olarak herhangi bir bilgi bulunmuyordu ve 'çok yakında' ibaresi bulunuyordu. En nihayetinde bir süre bekleyişin ardından Apple'ın merakla beklenen yeni uygulaması Apple Clips resmi olarak yayınlandı ve App Store üzerinden indirilebilir duruma geldi. Uygulama resmi olarak yayınlanması ile beraber uygulamanın tüm yetenekleri ve detaylarıda gün yüzüne çıkmış oldu.

Apple Clips uygulaması, basit arayüzü ile kullanıcıları uğraştırmadan kullanım imkanı sunuyor. Öyle ki basit bir şekilde eğlenceli video içerikleri Apple Clips ile hazırlanabilmekte. Bu uygulama içerisinde video ve fotoğraf çekebildiği gibi çekilen görüntüler dilenen yerden kesilebiliyor. Videoyu paylaşmadan hemen önce saniye olarak en ince detaya kadar ayrıntı ayarları yaparak videoyu son haline hazırlayabiliyorsunuz. Diğer yandan uygulamanın özellikleri arasında sesi yazıya aktarmada bulunuyor. Bu sayede video esnasında senkron bir şekilde konuştuğunuz kelimeler ekrana dökülüyor ve eğlenceli bir yapı ortaya çıkıyor.

Hazırladığınız video ve fotoğraflar üzerine çeşitli hazır emojiler ekleyebildiğiniz gibi, telefonunuzda bulunan müzikleride arka plan müziği olarak kullanabiliyorsunuz. Ayrıca Apple, Clips uygulaması içerisinde bulunan hazır müzik sayesinde video bitiş süresine göre senkron ayarlamalar yapmak mümkün oluyor. Tüm bunların yanında çeşitli efektler ile desteklenen Apple Clips uygulamasınde farklı filtrelerde bulunuyor. Siyah beyaz, renkli yada daha farklı filtrelerinizi videolarınızada uygulayabiliyor ve tüm video düzenlemeleriniz bittiğinde tek bir dokunuş ile sosyal medya ağlarında paylaşabiliyorsunuz.

Apple Clips uygulamasını henüz App Store üzerinde göremediyseniz ise, iTunes üzerinden uygulamayı ücretsiz bir şekilde yükleyebilirsiniz.





PAYLAŞ