MEB Veli Bilgilendirme Sistemi Mobil'e Geldi - Haberler - indir.com

MEB Veli Bilgilendirme Sistemi Mobil'e Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmen ve velilerin öğrencilere ait durumları kontrol edebilmesi amacıyla geliştirilen Veli Bilgilendirme Sistemi'nin resmi mobil uygulamaları indirmeye sunuldu.

Akıllı cihazlara giriş yapan ve MEB E-OKUL adıyla yayınlanan mobil uygulama sayesinde veliler, telefon ya da tabletleri üzerinden günün her saati öğrenci bilgilerine kolaylıkla ulaşabilecekler.

MEB E-Okul

Mobil veli bilgilendirme uygulamaları ile öğrencinin sınav tarihleriyle sınav notları, devamsızlık bilgileri, öğretmenlerinin iletişim bilgileri gibi veriler görüntülenebiliyor. Ayrıca ders programlarıyla nakil işlemlerine de ulaşılabilmesini sağlayan uygulama sayesinde okul duyuruları da alınabiliyor.

Öğrencinin okuduğu kitaplardan proje bilgilerine kadar daha pek çok bilgiye ulaşılabilen uygulama sayesinde öğrenciye ait tüm okul bilgileri anlık olarak takip edilebiliyor.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone ve iPad cihazlarda kullanabileceğiniz MEB E-OKUL uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ