Lidyana Android uygulaması Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Lidyana Android uygulaması Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Şubat 2012'de takı ve aksesuar alanında e-ticaret piyasına giriş yapan ve özellikle ünlülerin tercih ettiği online alışveriş sitesi olarak ön plana çıkan Lidyana.com'un Android uygulaması yayınlandı.

Giyimden aksesuara, ayakkabıdan saate kadar birçok moda ürününe tek bir tıkla ulaşma imkanı sunan Lidyana.com, 2013 yılında ödüllü iOS uygulamasını yayına sokmasının ardından şimdi de Android uygulaması ile mobil dünyadaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Lidyana.com

Yayına girdiği ilk günden en çok indirilen uygulamalar arasındaki yerini alan Lidyana Android uygulaması sayesinde kolaylıkla alışveriş yapabilir, filtreleme özelliği ile aradığınız ürünleri rahatlıkla bulabilir, ürün fotoğraflarını büyütüp küçültebilir, ürün görselleri arasında cihazınızın dokunmatik ekranına dokunarak kolaylıkla gezinti yapabilirsiniz.

Yeni gelen ürünlerden haberdar olmanızı da sağlayan uygulama ile ayrıca beğendiğiniz ürünleri favorilere eklemenize, Facebook, Twitter ya da Pinterest gibi sosyal ağlarda paylaşmanıza ve e-posta ile arkadaşlarınıza göndermenizi de sağlıyor.

Hızlı, güvenli ve kaliteli alışverişin keyfini her yerde çıkarabilmeniz için geliştirilmiş olan Lidyana.com Android uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ