LG'nin nano-hücre teknolojili TV'leri geliyor! - Haberler - indir.com

LG'nin nano-hücre teknolojili TV'leri geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-11 00:40:11
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Teknoloji

LG'nin yeni Super UHD TV ailesi, nanohücre adı verilen yeni bir teknolojiyi kullanıcılara getiriyor. Bu teknoloji sayesinde daha geniş bir renk aralığı sunuluyor ve böylece uzaktan veya yan açılardan izleyenler için izleme deneyimi büyük oranda iyileştirilmiş oluyor.

Bugüne kadarki en gelişmiş renk artırıcı LCD panel teknolojisini kullanan LG Electronics, LCD TV'lerin görüntü kalitesini yeni bir seviyeye taşıyan Nano Cell teknolojili SUPER UHD TV'lerini (SJ9500, SJ8500 ve SJ8000 modelleri), Las Vegas'ta düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2017'de tanıttı. LG'nin Nano Cell teknolojili üçüncü nesil LG SUPER UHD TV serisi, en gerçekçi görüntüleri daha geniş bir izleme açısıyla sunarken oldukça ayrıntılı ve isabetli renkler üretebiliyor. Bu teknoloji sayesinde ekrana dikeyine 60 dereceyle bakıldığında bile renk aralığının %95'ni görmek mümkün hale geliyor. Ayrıca nanohücre film ile ekrandaki parlama da azalıyor ve aydınlık ortamlarda daha iyi bir izleme deneyimi sunuluyor.

LG'nin tüm SUPER UHD TV modelleri, Dolby Vision özellikli Aktif HDR teknolojisi sayesinde çoklu HDR formatlarını da görüntüleyebiliyor. Böylece tüm kullanıcılar yüksek kalitede HDR içeriklere istedikleri gibi erişebiliyorlar. LG SUPER UHD TV'lerde bulunan en yeni sürüm kullanıcı dostu webOS Smart TV platformu, güçlü ses özellikleri ve her modelin kendine has estetik tasarımı sayesinde, kullanıcılar ihtiyaç ve beklentilerine uyacak mükemmel TV'yi bulmakta hiçbir zorluk çekmeyecekler.

Diğer çoğu akıllı TV modellerinde olduğu gibi bu Super UHD modelleri de LG'nin webOS arayüzünün son versiyonunu içerecek. WebOS 3.5'in Magic Link adında, Amazon X-Ray'e benzer, kullanıcıların kumanda da tek tuşa basarak ekrandaki oyuncular ve karakterler hakkında bilgi almasını sağlayan yeni bir teknolojiye sahip olduğunu hatırlatalım.





PAYLAŞ