LG G7 Sıfırdan Tasarlanabilir - Haberler - indir.com

LG G7 Sıfırdan Tasarlanabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-18 11:16:18
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Bir süredir sızıntıları gelmeye devam eden ve MWC 2018 fuarı kapsamında görmeyi beklediğimiz LG G7 hakkında yeni gelişmeler mevcut. İfade edilenlere göre LG CEO'su tarafından G7 serisinin yeniden tasarlanması adına işlemler başlatıldı. Bu yeni amiral gemisi serisinin diğer G serisi modeller ile beraber MWC 2018 kapsamında duyurulması bekleniyordu. Ancak The Investor kaynaklı habere göre ; "Genel başkan yardımcısının CES'te yaptığı duyurunun hemen ardından, yönetimden çalışan seviyesi temsilcilerine direkt olarak sıfırdan başlama emri geldi."

Bu noktada LG G7 modelinin büyük değişiklikler ile tekrardan tasarlanması bekleniyor. Ayrıca şirketin G serisinden vazgeçip yeni bir seriye başlacağı düşünceleride bulunuyor. LG amiral gemisi rekabetinde rakiplerinin arkasında kalmamak adına MWC 2018'e yoğun bir şekilde hazırlanıyor diyebiliriz. Bu noktada oldukça iddialı olmasını beklediğimiz LG'nin G7 serisinde yapacağı bu tasarım değişikliğinin ne kadar etkili olacağı henüz bilinmiyor.

Bu tasarım değişikliğinin başlaması ile beraber LG G7 serisinin beklenenden daha geç bir şekilde pazara girmesi bekleniyor. Bakalım şirket beklendiği gibi iddialı bir model ile pazara giriş yapacak mı göreceğiz.





PAYLAŞ