LG G6 13 Megapiksel Çift Kameralı Olacak - Haberler - indir.com

LG G6 13 Megapiksel Çift Kameralı Olacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-23 13:45:10
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

MWC 2017 etkinliğine sayılı günler kala teknoloji meraklıları ve analistler büyük bir heyecan ile yeni amiral gemilerinin tanıtılmasını bekliyor. LG tarafında G6 modeli ise önümüzdeki Pazar günü itibariyle resmen tüm kullanıcılara açıklanacak. LG tarafından bir süredir çeşitli detaylar paylaşılırken son olarak cihazın kameralarına hitap eden yeni resmi bilgiler paylaşıldı. Özellikle LG V20 ve LG G5 modellerinde kamera anlamında büyük bir adım atan, firma bu gelişimi G6 ile dahada geliştirerek kaliteli işler ortaya koymak için çalışıyorlar.

G6 ile ilgili belirtilen kamera detayına göre ön kameranın görüş açısı 100 derece olacak ve ana kameranın 13 megapiksel çözünürlüğe sahip çift kameralı olacağı belirtiliyor. Bu arka iki kamera 125 derecelik görüş açılarına sahip olurken, bu kameraların biri geniş açı görüş üzerinde yoğunlaşacak ve geniş açı resimleri bu yöntem ile 1:1 ölçeğe sahip karelere sığdırılabilecek. Bu sayede geniş açı resimleri 1:1 oranına sığdırırken bu durum Instagram'da fotoğraf paylaşanların oldukça işine yarayacak gibi duruyor. Çift kamera özelliğini ilk olarak 2016 amiral gemisi modeli G5 ve V20 modellerinde görmüştük. Bu modellerde 16 ve 8 megapiksel çift kamera bulunurken G6'da bu durum 13'er megapiksel olarak belirlenmiş durumda.

Bu geniş açı çekim özelliğine sahip kamerası ile LG G6'da bulunan 18:9 gibi değişik görüntü oranlı ekranı birlikte gayet entegre çalışacak gibi duruyor. LG tarafından yapılan açıklama ile telefon kamerasında bulunan 360 derece panoroma modu geliştirilecek ve yemek fotoğraflarının daha etkili halde gözükmesi için doygunluk arttırılacak. Diğer yandan ekranı ortadan bölen kamera modu ile kare kamera çekimleride yapılabilecek. Bu sayede çekilen bir fotoğraf sonrasında kullanıcı diğer fotoğrafını çekerken bir önceki kareyide ekranda görmüş olacak.

LG G6'a ait şuan için söyleyebileceklerimiz bu kadar iken, önümüzdeki Pazar tanıtımı ile beraber tüm LG G6 detaylarını indir.com'dan görebileceksiniz.





PAYLAŞ