Letz İle Arkadaşlarınızla Kolay Bir Şekilde Buluşabilirsiniz - Haberler - indir.com

Letz İle Arkadaşlarınızla Kolay Bir Şekilde Buluşabilirsiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-15 14:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Yeni bir mobil uygulama girişimi olan Letz ile planlarınızı ve programlarınızı daha iyi yapabileceksiniz. Fikir sahipleri olan İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık ve Sahne ve Görsel Sanatları Yönetimi mezunu Simge içen ve Bünyamin Genel, ortaya koydukları fikir ile boş vakitleri veya bir plan programı daha iyi değerlendirebilecek bir uygulama girişiminde bulundular. Letz uygulaması sayesinde kullanıcıların arkadaşları ile kolay bir şekilde buluşması ve haberleşmesi olanak sağlanıyor. Uygulama aracılığı ile kullanıcılar yapmak istedikleri aktiviteleri yada etkinliği 30 karakter sınırı ile yer, zaman ve aktivite bilgilerini belirterek müsait arkadaşlarına gönderebileceği bir bildiri oluşturulabiliyor.

Kullanıcıların boş zamanda yapacakları aktiviteleri daha iyi programlayabilmek için bu uygulama fikrinin ortaya çıktığı ifade ediliyor. Letz uygulaması ile boş zamanı olan ve aynı etkinliği yapmak isteyen kullanıcılar ortak bir fikir ile aynı yerde buluşarak sohbet etmenize yarıyor. Birşeyler yapmak istediğinizde Letz uygulaması ile kimlerin müsait olup olmadığını çok hızlı bir şekilde program ile kontrol edebileceksiniz. Gerçekleştirilecek olan etkinlikte ise aktivite alanı olan A'dan B bölgesine şeklinde harita yardımı ile bakılabiliyor.

Sizde boş zamanlarınızda aktivite fikirlerinize uyarak bir başkalarıyla bir etkinlik gerçekleştirmek istiyorsanız tamamen Türk geliştiriciler tarafından üretilmiş Letz uygulamasını tercih edebilirisiniz. Letz uygulamasını hem Android cephesinde hemde iOS cephesinde gerekli marketlerden ücretsiz bir şekilde indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Aşağıdaki bağlantılar üzerinden Letz uygulamasının detaylı tanıtım videosunu ve uygulamaya dair indirme bağlantılarına erişebilirsiniz.





PAYLAŞ