Kule Savunma ve Bulmaca Oyunu: The Bot Squad Puzzle Battles (Video) - Haberler - indir.com

Kule Savunma ve Bulmaca Oyunu: The Bot Squad Puzzle Battles (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Ubisoft tarafından mobil cihazlar için geliştirilmiş The Bot Squad: Puzzle Battles, sıradışı oynanışıyla dikkatimizi çeken ve bulmaca öğelerinin yer aldığı bir mobil kule savunma oyunudur.

Kule savunma ve bulmaca oyunlarının mükemmel bir şekilde biraraya getirildiği oyunda, rengarenk robotları savaştırarak zafere ulaşmak için mücadele edeceksiniz.

En doğru stratejileri belirlemeniz gereken oyunda, robotlardan oluşan ekibinizle birlikte zorlu yollarda ilerleyecek, yolunuzun üzerinde bulunan tuzakları robotların yeteneklerini kullanarak önceden belirlemeye çalışacaksınız.

The Bot Squad: Puzzle Battles

Sahip olduğunuz robotları etkin bir şekilde kullanmanız gereken oyunda, bazı robotları tuzakları tespit için bazılarını ise daha güçlü savunma yapabilmek için kullanabilirsiniz. 

Tüm bunların yanı sıra 4 farklı stratejik bulmaca modunun yer aldığı yapımda, diğer oyunculara meydan okuyarak onların karşısında üstünlük kurmak için mücadele edebileceğiniz gibi yıldızları toplayarak da en yüksek puana ulaşabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android ve iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz The Bot Squad: Puzzle Battles adlı oyunu, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




The Bot Squad: Puzzle Battles Tanıtım Videosu


PAYLAŞ