Kule Savunma Oyunu: Kingdom Rush Origins (Video) - Haberler - indir.com

Kule Savunma Oyunu: Kingdom Rush Origins (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Ironhide Game Studio tarafından geliştirilen ve türünün başarılı örnekleri arasında yer alan kule savunma oyunu serisi Kingdom Rush'a bir yenisi daha eklendi. Mobil platformlarda yerini alan yeni oyunun adı ise Kingdom Rush Origins.

Serinin diğer oyunlarında olduğu gibi kendi kulelerimizi kurarak, dalgalar halinde gelen düşmanlara karşı koymaya çalışacağımız oyunda 30 farklı yeni düşman çeşidi bulunuyor. Ayrıca oyunda 9 farklı kahramandan dilediğimizi seçerek mücadeleye ortak edebiliyoruz.

Kingdom Rush Origins

Classic, Iron ve Heroic olmak üzere 3 farklı oyun modunun yer aldığı yapımda, 18'den fazla yükseltme seçeneğini kullanarak geliştirebileceğimiz kuleler, 3 farklı zorluk seviyesi ve 70'den fazla başarım bulunuyor.

İzometrik açıdan iki boyutlu olarak oynayabileceğimiz oyunda kontroller ise; sadece tek bir dokunuşla gerçekleştirilebiliyor. Eğer kule savunma oyunlarından hoşlanıyor ve Kingdom Rush serisinin sıkı bir takipçisi iseniz; serinin yeni oyununu mutlaka denemelisiniz.

Android ve iOS cihazlar için yayınlanan kule savunma oyunu Kingdom Rush Origins'i aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştiricinin yayınladığı tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. Oyun Google Play Store'da 6.75 TL, App Store'da ise 6.49 TL. fiyat etiketine sahip.




Kingdom Rush Origins Tanıtım Videosu


PAYLAŞ