KuCoin Shares (KCS) nedir, nereden, nasıl alınır? - Haberler - indir.com

KuCoin Shares (KCS) nedir, nereden, nasıl alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-24 08:46:09
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

KCS isimli coin, Kucoin isimli borsanın kendi coinidir. Borsa, bu coine sahip kullanıcılara her gün bonus dağıtıyor. Ne kadar çok KCS sahibi olunursa o kadar çok bonus alınıyor. Bonuslar da her coinden bir miktar verilerek gerçekleşiyor. Yani bonus dedikleri şey kişiye ekstradan coin verilmesi. Bu coinler de Ethereum, Dash, Bitcoin gibi pek çok coin. Sadece belli bir coin verilmiyor.

Yukarıdaki sebepten ötürü insanlar ellerinde KCS tutmaya meyilli oluyorlar. Satılmayan KCS'lerden dolayı da KCS'nin fiyatı her gün artmakta.

KuCoin borsasının kripto para birimi olduğu için bazı avantajları olabilir. Binance'nin BNB'si gibi komisyon kazançları vardır. Eğer elde KCS varsa, günlük KuCoin Bonus diye adlandırılan kar payı bonusu elde edilir. Alınan Bonus, işlem ücretlerinin % 50'sidir. İşlem gören paraların hacmi ve miktarı artarsa, Hisse Senedi Sahiplerinin ikramiyesi de artar.

Genellikle blok zincir teknolojisi kullanıldığı için altcoinlerin birçoğu aynıdır. Az önce de belirtildiği gibi, KCS elde edildiğinde KuCoin borsası yatırımcıları haline gelinir ve komisyonların kar paylarının bir bölümü elde edilir. Borsa KuCoin çok fazla büyüyebilir. Bu yüzden KCS'nin uyanışıyla kar payı da yükselebilir. KCS istenilen her an bir para birimi olarak satılabilir.

KuCoin Shares (KCS) Nasıl Alınır?

Türkiye'de altcoin işlemlerini gerçekleştirebilecek borsa bulunmamaktadır. Bu yüzden yurt dışı borsalarınının kullanılması gerekmektedir. KCS ise zaten KuCoin Borsasının kripto para birimi olduğundan KuCoin Shares satın almak istenilirse kendi borsası kullanılabilir. Eğer KuCoin Shares'e ilgi duyuluyorsa ve henüz bir KuCoin'de hesap bulunmuyorsa kucoin.com adresinden üye olup işlemlere başlanabilir. Ama öncelikle işlemlere başlanılması için Bitcoin alınması gerekilmektedir. Daha sonra da bitcoinler KCS ile takas edilebilir.





PAYLAŞ