Korku Oyunu: Five Nights at Freddy's (Video) - Haberler - indir.com

Korku Oyunu: Five Nights at Freddy's (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Bağımsız mobil oyun geliştiricisi Scott Cawthon tarafından hazırlanan Five Nights at Freddy's, mobil cihazlarınız üzerinde adrenalin ve korku dolu dakikalar geçirebileceğiniz bir mobil korku oyunudur.

Karanlık bir oyun atmosferinde pizzacıda çalışan güvenlik görevlisini canlandıracağınız oyunda, gündüzleri çocukları eğlendiren ancak geceleri de sizi öldürmeye çalışan katil robot oyuncaklara karşı hayatta kalma mücadelesi vereceksiniz.

Five Nights at Freddy'a

Küçük bir odada bulunan güvenlik kameralarını gözlemek zorunda olduğunuz oyunda kaynaklarınızı tüketmeden ışıkların sürekli olarak yanık kalmasını sağlayacağınız gibi hayatınızı korumak için sürekli tetikte beklemeniz gerekiyor.

Mobil cihazlarınız üzerinde farklı bir oyun deneyimi yaşatan korku temalı Five Nights at Freddy's adlı bu oyunu Android, iPhone ve iPad cihazlarınıza aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. Ayrıca oyunun Android sürümü 6.51 TL, iOS sürümü ise 6.49 TL fiyat etiketine sahip.




Five Nights at Freddys Tanıtım Videosu


PAYLAŞ