Konum Tabanlı Yapılacak İşler Uygulaması: MarkO (Video) - Haberler - indir.com

Konum Tabanlı Yapılacak İşler Uygulaması: MarkO (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Makedonya Üsküp merkezli Codewell adlı yazılım firması tarafından geliştirilmiş MarkO, konum tabanlı çalışma özelliğiyle dikkatimizi çeken ücretsiz bir ''to-do-list'' yani yapılacak işler listesi uygulamasıdır.

Temelde diğer yapılacak işler uygulamalarının yaptığı tüm işlevleri yerine getirebilen MarkO adlı uygulama, konum tabanlı olmasıyla farklılık yaratıyor. E-posta adresinizle üye olarak kullanmaya başlayacağınız uygulamaya ayrıca opsiyonel olarak telefon numaranızı eklediğiniz takdirde, rehberinizdeki arkadaşlarınızı da kendi içerisinde bulmanıza imkan tanıyor.

MarkO

Uygulama ile iş listesi oluşturmak istediğinizde sizden öncelikle konum bilgilerinizi girmeniz isteniyor. Eğer iş listenizi aktif hale getirirseniz bu defa uygulama harita üzerinden girdiğiniz konumu gösteriyor. Sonrasında ise girdiğiniz konuma yaklaştığınızda, o konuma ait ve belirlediğiniz kriterler çerçevesinde MarkO size, yapacağınız işi hatırlatabiliyor.

Ayrıca uygulamaya arkadaşlarınızı da davet edebiliyorsunuz. Bu sayede de yapılacak işlerinizin yönetimini iki ya da daha fazla kişi ile yapabiliyorsunuz. Yaklaşık 1 ay içerisinde iOS platformuna gelecek olan MarkO, şimdilik sadece Android cihazlarda kullanılabiliyor.

Tamamen ücretsiz olarak yapılacak işlerinizi hazırlayabileceğiniz ve belirlediğiniz kriterlere göre hatırlatmalar alabileceğiniz MarkO uygulamasını, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla Android cihazınıza indirebilirsiniz. Geliştiricinin yayınladığı MarkO Tanıtım Videosu'nu da izleyerek, uygulama hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

MarkO Tanıtım Videosu


PAYLAŞ