Konami Sessizliğini Bozdu (Dortmund ve Liverpool Lisans Anlaşması) - Haberler - indir.com

Konami Sessizliğini Bozdu (Dortmund ve Liverpool Lisans Anlaşması)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-29 16:30:54
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Oyun

Oyun dünyasındaki hareketlilik devam ederken, çıkış tarihi en çok beklenen oyunlardan ikisi Fifa 17 ve Pes 17 oluyor. Her ikisi de oyuncuların karşısında, iddialı bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Fifa 17 ve Pes 17, yapmış oldukları lisans anlaşmalarıyla sevenlerini oldukça heyecanlandırmış ve adlarından uzun süre söz etmişlerdi. Bu iki oyun, aynı zamanda ciddi bir rekabet içerisinde, güncellemelerine karşılık vermeye devam ediyor. En son karşılığı yapmış olduğu lisans anlaşmaları ve yayınladığı görsellerle Fifa 17 vermişti. Şimdi ise sahne sırasını Pes 17 alıyor.

Fifa ve Pes'ten gelen güncelleme ve lisans anlaşmalarının ardı arkası kesilmezken, çıkışları gerçekleşene kadar da devam edecek gibi görünüyor. EA Sports'tan sonra şimdi Konami gündeme düşüyor. Son olarak futbol oyunlarında EA Sports yapmış olduğu anlaşmalar ve yayınladığı güncellemelerle adından söz ettirmişti. Bu kez de Konami kendisinden bahsettirecek. Sessizliğini bozan Konami, bekleyenlerine yepyeni haberlerle geri dönüşünü gerçekleştirdi. Konami, EA Sports'un Manchester United partnerlerine oyuna katmasına karşılık olarak, İngiliz takımlarından Liverpool FC ve Almanya efsanelerinden de Borussia Dortmund takımları ile partnerlik anlaşmasına vardığını açıkladı. Bu haberle oyun dünyasında adından bir süre söz ettirecek olan Konami, oyunu bekleyenlerin heyecanını da bir kat daha arttırdı. Borussia Dortmund ile varılan anlaşmanın 4 yıllık olduğu, 2020'ye kadar lisanlı olarak takımın oyunda yer alacağı da bildirildi. Böylece Liverpool FC ve Borussia Dortmund takımlarına, oyun içerisinde daha gerçekçi grafiklerle ve  detaylı bir şekilde rastlayabileceksiniz.

İnternette yayınlanan bir söylentiye göre, Konami partnerlik anlaşmalarını bunlarla sınırlı bırakmayarak, anlaşma sağlandıkça yeni duyurular yapmaya devam edecek. EA Sports'tan sonra atağa geçen Konami'ye karşılık, EA Sports'tan yeniden atak gelip gelmeyeceği de merak konusu.





PAYLAŞ