Kodla 2016, yazılım ve donanım meraklılarını buluşturuyor - Haberler - indir.com

Kodla 2016, yazılım ve donanım meraklılarını buluşturuyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-04-12 14:13:18
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Bilişim sektöründe yaşanan yeni gelişmelerin konuşulacağı Kodla 2016 etkinliği 30 Nisan - 1 Mayıs 2016 tarihinde KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Açık kaynaklı yazılım veya donanımlara meraklı herkesin katılımına açık olan Kodla 2016 etkinliğinde bilişim dünyasındaki yeni gelişmeler ve katılımcıların ilgi duyabileceği seviyede modern teknolojiler üzerine konuşulacak. Etkinlik katılımcıları ülke içerisinde yer alan tecrübeli geliştiriciler ile de bağlantı kurabilme imkanına sahip olacaklar.

Trabzon Hackerspace ekibinin kendi olanaklarıyla organize ettiği Kodla 2016 bu yıl 2'nci defa düzenleniyor. Konusu ve amacı açısından Karadeniz Bölgesi için önemli bir etkinlik olan Kodla 2016; Hacker ve maker meraklılarına, açık kaynaklı yazılım ve donanımlara ilgi duyan insanlara, ülke genelindeki tüm üniversite öğrencileri ile bilişim sektörü çalışanları ve meraklılarına hitap ediyor.

Eğer siz de bir şeyler ile uğraşmak istiyor ve ne ile başlayacağınızı bilmiyorsanız, indir.com'un medya sponsoru olduğu Kodla 2016 etkinliğini kaçırmamanızın öneririz. Etkinlik bileti almak ve kayıt yaptırmak için Kodla 2016 kayıt linkine tıklayabilirsiniz.





PAYLAŞ