Klasik Mega Man mobile geliyor - Haberler - indir.com

Klasik Mega Man mobile geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-22 23:49:15
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Uzun yıllar önce Capcom tarafından piyasaya sürülen oyunlardan birisi olan Mega Man, oyuncularıyla mobil platformda yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Edinilen bilgilere göre, Mega Man iOS ve Android platformlarında oyuncularıyla buluşmaya hazırlanıyor.

İlk olarak 1987 yılında Capcom tarafından piyasaya sürülen oyunlardan birisi olan Mega Man oyuncularına müjdeli haber geldi. Özellikle eski oyunları özleyenler için, yılların oyunu Mega Man oyuncularıyla yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Capcom'un klasiklerinden birisi olan Mega Man'in mobil platformlarda yayınlanması için hazırlıklara başladığı duyuruldu. Edinilen bilgilere göre, hazırlık aşamasından sonra Mega Man Andorid ve iOS platformları için çıkışını gerçekleştirecek. Bunların yanında oyunun detaylarıyla alakalı bazı bilgilere de değinildi.

Capcom'un klasik oyunlarından birisi olan 80'lerin oyunu Mega Man, ilk olarak Nintendo Entertainment System (NES) için 1987 yılında piyasaya sürüldü. Mega Man'in birçok platformda 100'den fazla oyunu yayınlandı. Geçtiğimiz Haziran aylarında oyunun yeni versiyonu piyasaya sunuldu fakat beklentilerin altında kalması pek ses getirememesine neden oldu. Bu durumun üzerine Capcom'dan Mega Man için bir adım daha geldi. Capcom yaptığı açıklamasında, klasik 8-bit Mega Man oyunlarının iOS ve Android platformları için 2017 yılı içerisinde Japonya'da sunulacağını  dile getirdi. Japonya'dan sonra diğer ülkeler için deçıkışı gerçekleşecek olan oyunun, diğer ülkelerde çıkacağı tarih için kesin bir bilgi verilmedi. Oyunun detayları alakalı bilinenlerden bazıları; 4:3 kare oranıyla sunulacağı ve sağ-solda kalan boş alanların sanal d-pad ile tuşlarla doldurulacağı yönünde. 20 yıllık bir geçmişi olan oyun, böylece günümüz mobil oyuncularıyla da tanışmış olacak.

 





PAYLAŞ