Kasım Ayında Mutlaka Denemeniz Gereken 6 Android Oyunu! - Haberler - indir.com

Kasım Ayında Mutlaka Denemeniz Gereken 6 Android Oyunu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-16 12:20:18
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Mobil uygulama mağazalarına her geçen yepyeni oyun ve uygulamalar eklenmeye devam ediyor. Mobil oyun dünyasına gelen ilgi, mobil oyun sektörünün de gelişmesinde büyük rol oynuyor. Bu da oyun sayısının hayli artmasını sağlıyor. Tüm bu mobil oyunlar içerisinde kendi kategorisinde diğerlerinden sıyrılabilenler oluyor. Bu anlamda sıyrılmayı başaran ve bu ay mobil oyun önerisine ihtiyacı olanlar için, şu oyunların ismi sıralanabilir;

1-Muster of Plunder

Diablo serisini sevenlerin ilgisini çekecek bir oyun olarak gösterilebilir Muster of Plunder. Zaman zaman Diablo'yu andıran Muster of Plunder'da, RPG oyunu severler vakit geçirirken keyif alabilir.

2-Brave Hand

Kart oyunu severler için ideal oyunlardan biri olan Brave Hand tek kişilik bir oyun, Soltaire oyununa benzeyen fakat üzerine strateji ve koleksiyon katan Brave Hand ile daha güzel vakit geçirmeniz mümkün.

3-Lunar Battle

Uzay oyunlarına ilgisini olanlar için, Atar imzalı Lunar Battle adlı oyunda uzay savaşları ve şehir inşa etme gibi ögeler bulunuyor. Galaksiyi merak edenlerin, keşfetmesini sağlayacak bir oyun olan Lunar Battle'da kaynak elde etmek ve korumanız için koloniniz de bulunuyor.

4-Game of Thrones: Conquest

Game of Thrones dizisi hayranlarının ilgisini çekecek bir diğer mobil oyun da Game of Thrones: Conquest. Strateji oyunu olarak karşımıza çıkan Game of Thrones: Conquest'te kendi ailenizi kurup, topraklarınızı korumak ve bunları yaparken stratejik hamleler yapmak göreviniz.

5- Sheltered

Strateji oyunu severler için bir diğer seçenek de Sheltered. Oyunda hem strateji geliştiriyor hem de üs kuruyorsunuz. Oyunun diğerlerinden farklı olarak PC ve konsol versiyonlarının portu da bulunuyor.

6-Battlevoid: Sector Siege

Uzay oyunu severler için bir diğer tercih de Battlevoid: Sector Siege. Strateji oyunu olan Battlevoid: Sector Siege oyununda bir uzay üssünü yönetiyorsunuz.





PAYLAŞ