Karşınızda yepyeni 8 bit oyun: Crossy Road! - Haberler - indir.com

Karşınızda yepyeni 8 bit oyun: Crossy Road!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-05 11:30:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Crossy Road oyununun oynanılabilirlik seviyesi son derece basit. Bünyesinde barındırdığı 8 bit tarzı boyutlandırılmış akıcı grafikler ve mükemmel ses efektleri ile dikkat çekiyor ve kısa sürede bağımlılık yapıyor. Şimdilik yalnızca iPhone, iPad ve iPod Touch için mevcut olan Crossy Road oyunu, kendi sitesinde çok kısa süre içerisinde Android cihazlarda da oyunun oynanılabileceğini belirtiyor.

Oyun başında ilk karakter olan tavuğu, arabaların çarpmasından ve trenlerin yaptığı ani hamlelerden korurken, nehir yanlarında ise sağa sola hareket eden kütüklerin üzerinden karşıya geçirmeye çalışılıyor.

Kahramanımız ile ilerlerken yoldan geçen bazı arabaların içinde çalan müziği duymak gibi oyun içerisindeki ince detaylar dikkat çekiyor!

Ekranı dik ve yatay şekilde kullanabildiğimiz oyunda, oyunun yatay pozisyonla oynanılması büyük önem taşıyor.

Oyunun ekranda yatay şekilde oynanılması kahramana yaklaşan araçları daha önceden görüp sağa, sola, ileriye ya da geriye kaçmayı kolaylaşacaktır. Karar verirken fazla gecikilirse, kocaman bir kartal karakterinizi alıp götürüyor ve oyuna yeniden başlıyorsunuz.

Oldukça geniş karakter skalası sunan Crossy Road'ta yalnızca sevimli hayvanlar değil; yaşlı Ben amca, beyzbol oyuncusu, çılgın büyücü, Frankenstein ve Epoch gibi bir çok karakter yer alıyor. Yoldan toplanılan altınlar sayesinde bu karakterler satın alınabiliyor. Özellikle son zamanlarda çıkan ücretsiz oyunlarda, uygulama içi satın alımlardan dolayı, oyunda ilerlemeniz hızlanıp kolaylaşıyor ve bu durum da skorunuzu etkiliyor. Neyseki Crossy Road'ta yapılan uygulama içi satın alımlar puanları etkilemiyor, yalnızca farklı karakterlerin kullanılmasını sağlıyor.

 

AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN OYUNU İNDİRİP OYNAYABİLİRSİNİZ.





PAYLAŞ