Kadınlara Tatlım Diyen Yeni Sanal Asistan Uygulaması Yayında - Haberler - indir.com

Kadınlara Tatlım Diyen Yeni Sanal Asistan Uygulaması Yayında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-01 14:30:49
Editör : Onur Köse
Kategori : Uygulama

2015 yılı ile beraber Türk geliştiriciler olan Tolga Araboğlu ve Emrah Yiğit tarafından geliştirilmiş olan Pepapp uygulaması kadınların sağlık durumları ile ilgilenen ve bugüne kadar 1.2 milyon indirme ve aylık 600 bin aktif kullanıcıya sahip bir girişim diyebiliriz. Türkiye?nin ilk dijital anlamdaki sağlık ve kadık asistanı olan Pepapp bu noktada kadın kullanıcıların severek kullandığı bir içerik oldu diyebiliriz. Uygulama kadınlara ?tatlım? şeklinde hitap ediyor ve kadınlara özel günlerini takip etmelerinde yardımcı oluyor. Özel günlerin ise sağlıklı ve rahat geçirebilmesi adına bir asistan görevi görüyor diyebiliriz.

Pepapp bildirimleri ile kadınlara moral kaynağı olan bu içerikte kadınların sağlığı ön plana alınmış durumda. Kadınlara verilen desteğin yanı sıra uygulama eğlenceli ve bilgilendirici içeriklere sahip tavsiyelerde veriyor. Sesli bildirimler yer alan uygulamada, ?Pazar güneşim?, ?Selam tatlım?,?İyi geceler en değerlim? tarzında mesajlar bulunuyor. Kadınlara gün içerisinde moral olan uygulama gece yatmadan ?iyi geceler prensesim? sabahları ise ?Günaydın bebeğim? şeklindeki mesajlar ile uyandırıyor. Güne yaşama ve sevgiye dair bildirimler ile başlayan kadınlar bu noktada oldukça keyifli ve motive bir hal alıyorlar.

Uygulamaya gelen geri bildirimlere göre Pepapp uygulama bildirimleri bir hayli eğlenceli yapıda oluyor ve uygulama ile konuşup arkadaşlık duygularını geliştiriyorlar. Kadınlara bir anlamda takvim görevi gören Pepapp uygulaması bu noktada bazı sağlıksal zamanlarını da takip ediyor ve bu noktada en iyi yönlendirmeleri yapabiliyor. Bir uygulamadan çok daha fazlası olan Pepapp uygulamasını sizlerde denemeyi unutmayın.





PAYLAŞ