iTunes 12.5.2 Yayınlandı - Haberler - indir.com

iTunes 12.5.2 Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-11-03 02:19:32
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Yazılım

teknoloji devi Apple kullanıcıları için her geçen gün yeni uygulamalar ve cihazlar üretiyor. Marka daha güvenli ve hızlı teknoloji sunabilmek için elinden gelenin daha fazlasını yapmaya gayret ediyor. Apple geçyiğimiz aylarda, popüler cihazı olan iPhone'un yeni serisi olan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı tanıtarak yavaş yavaş klasiklerinden de vazgeçmeye başladığını sergilemişti. Cihazların tanıtıldığı gün İOS işletim sisteminin yeni sürümü olan İOS 10'la yayınlanan cihazlar çok fazla ses getirdi. Ardından geçen kısa süre içinde İOS 10 sürümünü de tanıtan marka şimdilerde ise MacBook Pro üzerine çalışıyor. Marka geçtiğimiz günlerde düzenlediği etkinlikte MacBook Pro'ları duyurdu. Etkinlikten kısa süre sonra da Windows ve Mac kullanıcıları için yeni iTunes 12.5.2 versiyonu yayınlandı.

Yeni tasarımlı MacBook Pro'lar

Apple MacBook Pro'ları tanıttığı etkinlikte fonksiyon tuşları yerine dokunmatik OLED bar eklediğini açıkladı. Marka bu serisinde Touch ID'den daha ince tasarıma sahip olduğunu belirtti. Etkinlikte dikkat çeken bir diğer nokta ise cihazların fiyatıdır. Apple'ın bir kez daha yeteneğini ve başarısını sergileme fırsatı bulduğu cihazlar, şimdiden pek çok meraklısı tarafından alınmaya çalışılıyor. Fiyatlar ne kadar pahalı da olsa marka yine kalitesini bir kez daha gözler önüne seriyor. Yeni ürettiği MacBook Pro'ların fiyatına bakacak olursak 15 İnç genişliğinde olan MacBook Pro 17.000 dolardan satışa sunuluyor.

iTunes'in yeni sürümü daha yüksek performans sergileyecek

Apple'ın geçtiğimiz günlerde MacBook Pro'nun tanıtımı için düzenlediği günce iTunes'in yeni sürümü olan iTunes 12.5.2'de tanıtıldı. Donanımsal yükseltme tanıtımlarının ardından marka Final Cut Pro X iTunes'i de tanıtarak kendine yakışanı yaptı. iTunes'in 12.5.2 sürümünün yayınlanması daha çok odak performans artışı ve hata düzeltmeleri içindir. Marka 12.5.2 için geçerli olan sürüm notlarından bahsetmese de ilerleyen versiyonlarda dokunmatik Bar ile ilgili desteğin de ekleneceği düşünülüyor. Pek çok üçüncü parti uygulamalarında ve resmi uygulamalarda güncellemeler ile yavaş yavaş uyumluluk sağlaması bekleniyor. iTunes'in yeni sürümüyle albümleri beklenmedik bir sırayla oynatmaya neden olan sorun giderildiği gibi, aynı zamanda Beats 1'de müzik dinlerken şarkı sözlerinin görünmesini engelleyen tüm sorunlar da giderildi.

 

 





PAYLAŞ