İstediğiniz Pokemonu Yakalamak Mümkün - Haberler - indir.com

İstediğiniz Pokemonu Yakalamak Mümkün

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-07-29 12:25:46
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Pokemon çılgınlığına sürükleyen ve insanları ellerinde telefonlarıyla sokakta pokemon aramaya yönlendiren efsane olmaya aday pokemon go, oyuncularına her geçen sürprizler yapmaktadır. Oyunun kurucusu Nintendo ve Niantic diğer sanal oyunlarda olmayan özelliği kullanarak oyunculara arttırılmış gerçeklik oyunu sunmuştur. Oyun diğer sanal oyunlardan farklı olarak sizleri ekran başına ya da pc başına kilitlemez. Aksine yürümenizi ve pokemon aramanızı söyler. Oyun kullanılan yazılım bileşenleri ve kameralar yardımıyla sanal dünyayı gerçek dünyaya yansıtmanızı sağlar. Oyun için bulunan 750 pokemonun her biri farklı grup pokemonların içinde yer alır. Öncelikli olarak her gruptan pokemonunun olmasını istiyorsanız onun bulunduğu familyanın oraya gitmenin gerekir.

Çeşitli Gruptan farklı özelliklerde pokemon avlamak
Pokemon go genel itibariyle size pokemon avlamanızı, eğitmenizi ve dövüştürmenizi fırsat sunar. Oyun içinde biriktirdiğiniz pokemonlarınızla birlikte poke GYM?lerde savaş yapabilirsiniz. Her avladığınız pokemon size puan getirecektir. Bir üst seviyelere geçebilmek için pokemonların yeteneklerinden yararlanabilir ve seviyeleri hilelere başvurmadan geçebilirsiniz. Oyun içinde her gruptan pokemona ihtiyacınız olacaktır. Bu yüzden ateş grubu, su grubu, hava grubu, toprak grubu, çimen grubu gibi gruplara dâhil olan pokemonlardan en az bir tane elinizde bulundurmanız gerekir. İstediğiniz pokemonu yakalamak için pokemonun familyası nereye aitse oraya gitmeniz gerekecektir. Örneğin çimen grubuna dâhil olan bir pokemonu su grubunun içinde bulamazsınız. Bu yüzden de öncelikli olarak hangi pokemonun hangi gruba dâhil olduğunu bilmeniz gerekecektir. İstediğiniz pokemonu yakalayabilmenizin mümkün olduğu dönemde pokemonların gruplarının ne olduğuna internetten bakarak bilgi sahibi olabilirsiniz.

Her gruba Farklı pokemon
Pokemonun 1995 yılında çizgi filmlerde çıkmasının ardından günümüze kadar toplam 750 tane pokemon birikmiştir. Bu pokemonların her birinin bulunduğu grup içinde favori olan bilinmektedir. Örneğin, pikaçu ateş grubu familyasına dahil olan ve familyanın en popüler pokemonudur. Ancak pikaçu dışında da ateş grubuna dahil olan pek çok pokemon vardır. Bilindik pokemonlar yerine istediğiniz pokemonu yakalamak ve cihazın size sunduğu pokemonların aynı olmasından sıkıldıysanız, pokemonların yaşadığı familyaların en çok olduğu yerlere gidebilirsiniz. Böylece pokemon koleksiyonunuz çeşitlenerek artacaktır.

 





PAYLAŞ