İşte Galaxy A6 ve Galaxy A6+ Özellikleri - Haberler - indir.com

İşte Galaxy A6 ve Galaxy A6+ Özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-19 16:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli üretici Samsung, tarafından orta segment modellerine yeni üyeler sunulmaya devam ediliyor. Amiral gemilerini yanı sıra orta seviye cihazları ile yoğun bir ilgi gören şirket A serisine yönelik yeni modellerini yakın zamanda sunacak. Yoğun bir ilgi gören Galaxy A serisine yeni Galaxy A6 üyeleri eklenecek. Bugün ortaya çıkan Galaxy A6 ve Galaxy A6+ modellerinin render görselleri ve bazı teknik detayları ortaya çıktı. Exnoys 7 serisi işlemcilere sahip olacak modeller orta segment olmasına rağmen çift kamera sistemi ile gelecekler.

Samsung'un orta segment serisinde kullanmaya başladığı çift kamera kurulumlarından birisini Galaxy A6 serisinde görebiliriz. Benchmark testlerinde ortaya çıkan bilgilere göre sonsuz ekran tasarımına sahip olacak modelde 18:9 ekran gövde oranı yer alacakken cihaz işlemci tarafında Exynos 7870 yonga setini barındıracak. 3 GB RAM'ın kullanılması beklenen modelin Plus versiyonunda ise Snapdragon 626 işlemcisi ile beraber 4 GB RAM yer alacak.

Normal sürüm 5.6 inç AMOLED ekran barındırırken A6 Plus cihazında ise 6 inçlik AMOLED ekran göreceğiz. Android 8.0 Oreo işletim sistemine sahip olması beklenen cihazların yakın zamanda resmiyet kazanması bekleniyor.





PAYLAŞ