iPhone X'in Yeni Portre Işığı Özelliğini Gösteren Video Yayınlandı - Haberler - indir.com

iPhone X'in Yeni Portre Işığı Özelliğini Gösteren Video Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-31 12:56:42
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple'ın çerçevesiz yapıya sahip olan iPhone X cihazları ile beraber sunmuş olduğu portre özelliği oldukça fazla dikkatleri çekmişti. Şimdi ise Apple tarafından bu portre modu özelliğini öne çıkartan yeni videolar yayınlandı. Apple'ın 38 saniyelik yayınladığı 'A New Light' yani 'Yeni bir Işık' adlı videoda portre ışığı özelliğinin nasıl kullanılmasına dair detaylar gösteriliyor. Ayrıca farklı portre ışığı seçeneklerinin de detayları sergilenmiş durumda.

Apple'ın yeni getirmiş olduğu bu portre ışığı modu hem iPhone X hemde iPhone 8 Plus cihazları için kullanılabilir durumda. Ön kamera sisteminde yer alan TrueDepth kamera sistemi sayesinde portre modu ön yüzeyde de kullanılabiliyor. Ancak bu ön kamera özelliğinin sadece iPhone X'e özgü olduğunu belirtelim. Portre ışığı özelliği sayesinde çok farklı aydınlatma efektleri ile doğal ışık, stüdyo ışığı ve sahne ışığı gibi birçok modun yer aldığını belirtelim.

Apple'ın iPhone X'e dair portre ışığı modu özelliğinin gösterildiği yeni videosunu yukarıdaki bölümden izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ