iPhone X'in Yazılımsal Sorunu, Reklamda Gözüktü! - Haberler - indir.com

iPhone X'in Yazılımsal Sorunu, Reklamda Gözüktü!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-20 15:39:34
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Apple iPhone X'i okadar övmesi'ne rağmen hala tepki almaya devam ediyor. Bir iPhone X reklamında cihaz yazılımsal bir hata ile karşılaştı. Böylesine büyük saygın bir firmadan bu hata beklenmezdi. Henüz hata ile ilgili bir açıklama gelmedi ancak Apple bu yüzden değer kaybedecek mi merak konusu oldu.

iOS 11,iki haftada bir güncelleme aldı ve sorunlar hala devam ediyor sıkça karşılaşan sorunlar aşağıda yer almaktadır;

Listedeki sorunlar o kadar büyük olmasa'da yinede kullanıcıları rahatsız edebiliyor bunlardan bazıları ise şu şekilde E-posta uygulamasının Excange sunucularıyla çalışmaması,Hesap makinesinde fazla işlem yapıldığı zaman Hesap makinesi doğru yanıt vermemeye başlıyor, Otomatik düzeltmede (İ) harfini (A) yapması gibi küçük sorunlar yer alıyor ama keşke sadece bu küçük sorunlarla karşılaşsak 5000 Türk Lirası Değerinde yüksek segment'te yer alan ve iOS 11 işletim sistemine sahip olan cihaz'da Ekran Donmaları,Bildirimlerin kutudan dışarı Taşması,Müzik dinlerken çıkan çatlak sesler  gibi birçok sorun meydana gelebiliyor.

iPhone X'in Yazılımsal Sorunu, Televizyon Reklamlarına Yansıdı!

Bu sorunların çoğu gözden kaçsada Apple'ın iPhone X için hazırladığı yeni TV reklamında cihaza gelen Whatsapp mesajı kutudan dışarı çıkıyor ve bu anlar Televizyon reklamına'da yansıyor.

Bir dakikalık reklamda genç kız telefon kilidini Face ID yoluyla açıyor ve gelen Whatsapp mesajı kutudan dışarıya çıkıyor. 

Apple'ın Yeni iPhone X Reklamı;





PAYLAŞ